670€/Week
Asunnon tiedot

670€/Week
Saatavilla alk now
Kuvaus

Asunto 6: kahden makuuhuoneen asunto Paseon läntisessä osassa

KERROSTALO -

ASUNTO 6 sijaitsee Paseo Maritimon läntisessä päässä aivan meren rannalla vastapäätä Sohail Castlen linnaa. Alue on erittäin suosittu ja rauhallinen, mutta kuitenkin lähellä ravintoloita, kauppoja ym. Fuengirolan suosituin ostokeskus Miramar on vain muutaman sadan metrin kävelytien päässä.

Asunto on tilavuudeltaan n. 100 neliötä ja siinä on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, erillinen keittiö, olohuone sekä katettu terassi, jolta pääsee suoraan taloyhtiön hyvin hoidetulle piha- ja uima-allas alueelle. Terassilta on suora näkymä merelle; asunnon ja meren välissä on vain kävelytie. Koska asunto on kulma-asunto, siihen paistaa myös iltapäiväaurinko. Sisustus on kiva, mutta ei mitään luxusta.

Asunnossa on astianpesu- ja pyykinpesukone ja kaikki asumiseen tarvittava. Se sopii kivan allasosaston ja rauhallisen sijainnin vuoksi hyvin lapsiperheille.

Vuokraan sisältyy sähkö, vesi, sänky- ja liinavaatteet, autopaikka, loppusiivous, Wifi (nykyisin asunnossa) sekä välityspalkkio.

Hinnat: 670 €/viikko, 1050 €/2 vk ja 1490 €/kk

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

8 Kommentit

 1. Carina

  Hei, onko kyseinen asunto vapaa 3.10-3.12.2021?.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   ja kiitos asuntokyselyistä. Valitettavasti molemmat asunnot ovat jo varattuja. Olemme saamassa lähipäivinä uusia asuntoja vuokraukseen. Niistä kannattaa kysellä. T. Anneli

   Vastaa
   • Satu

    Hei. Onko tämä vapaana maaliskuu 2022?

    Vastaa
    • Hevosfakta

     Kiitos asuntokyselystä. Valitettavasti asunto 6 on jo varattu, mutta viereinen eli asunto 11 on vielä vapaana. Se on asuntona kivempi ja siinä on mm. ilmastointi.

     Vastaa
 2. Leena Leinonen

  Hei, minulla teille nyt useampi tiedustelu . Meitä olisi 2 aikuista ja 1 teini . Huoneisto tarve 31.12.2021-08.01.2022 Mikä teillä olisi silloin vapaana ?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, ja kiitos asuntokyselystä. Valitettavasti mikääm kohteista ei ole enää silloin vapaana. Terveisin Anneli

   Vastaa
 3. Pertti Oittinen

  Onko huoneisto vapaana 10.10. – 10.12.2022?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   On valitettavasti jo varattu.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *