1,350€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,350€/kuukausi
Saatavilla alk now
Kuvaus

Asunto 6: loistavalla sijainnilla oleva kolmen makuuhuoneen asunto aivan rannalla

KERROSTALO -

Asunto kuusi sijaitsee samassa talossa kuin asunto 5 ja on täysin vastaava asunto. Siinäkin on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja erillinen keittiö, jossa hyvin tilaa myös keittiöpöydälle. Tämä asunto sijaitsee 7. kerroksessa. Kohteen valttikortti on asunnon levyinen terassi, jolta mahtavat näköalat merelle. Olohuoneesta pääsee suoraan terassille ja päämakuuhuoneessakin on hienot merinäköalat. Terassi on etelään ja osaksi länteen, joten aurinko paistaa sinne normaalia hieman myöhempään. Asunto on n. 100 neliötä ja terassi 30.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä, taloyhtiö on hyvin hoidettu ja aivan ulkopuolella on monta hyvää ravintolaa. Lähellä on ruokakauppa sekä juna- ja bussipysäkit. Asunto on espanjalaisittain sisustettu, mutta on hyvin varustettu. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava. Ainoa, mitä sieltä puuttuu, on uuni, mutta mikrossa on lisätoimintana grilli. Talossa on hissi ja asuntoon kuuluu autopaikka sekä lukittava pyörävarasto. Uima-allasosasto on kiva.

Hinta 1350 €/kk, mikä sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, wifin, vuode- ja liinavaatteet, autopaikan sekä välityspalkkion. Loppusiivouksesta veloitetaan erikseen 70 €.

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

8 Kommentit

 1. Hevosfakta

  Hei,
  ja kiitos asuntokyselyistä. Valitettavasti molemmat asunnot ovat jo varattuja. Olemme saamassa lähipäivinä uusia asuntoja vuokraukseen. Niistä kannattaa kysellä. T. Anneli

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Kiitos asuntokyselystä. Valitettavasti asunto 6 on jo varattu, mutta viereinen eli asunto 11 on vielä vapaana. Se on asuntona kivempi ja siinä on mm. ilmastointi.

   Vastaa
 2. Hevosfakta

  Hei, ja kiitos asuntokyselystä. Valitettavasti mikääm kohteista ei ole enää silloin vapaana. Terveisin Anneli

  Vastaa
 3. Hevosfakta

  On valitettavasti jo varattu.

  Vastaa
 4. Päivi Pörsti

  Hei
  Onko vielä vapaana ajalle 1.1-31.3.2023

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Asunto on vielä vapaana 1.1.-31.3.-23
   T. Anneli

   Vastaa
   • Paivi Porsti

    Hei,
    Voisimme vuokrata tämän ystäväni kanssa. Mutta pari kysymystä kun emme ole aikaisemmin olleet. Miten lämmitys, onko kaikissa huoneissa lämmitys ja mikä on yleensä lämpötila?

    Miten sitten toimitaan? Ennakkomaksu?

    Vastaa
    • Hevosfakta

     Hei,
     Vastasinkin jo sähköpostiin. T. Anneli

     Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *