Esittely yrityksestämme

Hevosfakta on perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1981. Toimintamme on Suomessa liittynyt lähinnä hevos- ja ratsastusurheiluun, jonkin verran olemme toimineet myös ihmisravinnon puolella. Hevosfakta on valmistanut ennen kaikkea hevosrehuja ja hevosten hoitotuotteita, tuonut maahan hyvätasoisia hevostarvikkeita ja hevosia, kustantanut kirjoja, vetänyt ratsastus- ja valmennuskeskusta, järjestänyt monia erilaisia koulutus- ja valmennustilaisuuksia sekä toiminut aktiivisesti mukana kilparatsastuksessa.

Vuonna 2011 muutimme Espanjaan Costa del Solille. Melko pian teimme päätöksen lopettaa Hevosfaktan Suomessa ja perustimme uuden yrityksen tänne Espanjaan. Tarkoituksena oli aluksi toimia vain hevosalalla, mutta melko pian yritys laajeni enemmän asuntoihin ja niihin liittyviin palveluihin. Aluksi vuokrasimme lähinnä lyhytaikaisia loma-asuntoja, mutta nykyisin toimintamme pohjautuu pääosin asuntojen myyntiin. Koetamme kartoittaa tarkoin asiakkaiden toivomukset ja niiden perusteella hakea kriteerit mahdollisimman hyvin täyttävän kohteen. Teemme yhteistyötä monen eri välittäjän kanssa, joten asuntojen tarjonnasta ei ole puutetta. Hevostilat ovat tietysti lähellä sydäntämme ja niitä löydämmekin kontaktiemme kautta melko helposti. Kaiken perustana on hyvät ja luotettavat suhteet sekä ostajiin että myyjiin. Suurin osa asiakkaistamme ovat tuttuja jo Suomen ajoilta. Luottamukselle on näin jo valmiina hyvä pohja.

 

Facebookissa pysyt tapahtumien tasalla. Uusimmat asunnot ja hevostapahtumat päivitetään viikoittain!

facebook.com/Hevosfakta

Lue lisää muutostamme ja elämästämme täällä Costalla uusimmasta kirjasta ”Kun Espanjan aurinko pimeni”. Kirjasta enemmän kirjaosiossa.