Yhteistyökumppanit

Yrityksen nettisivut ovat erittäin tärkeä osa mainontaa. Petra oli tehnyt meille kivat sivut, mutta niiden päivitykset olivat melko haasteellisia. Niinpä otimme yhteyttä jo ennestään meille tuttuun Aurinkorannikon digimieheen, joka otti mielellään haasteen vastaan ja lopputuloksena ovat toimivat ja visuaalisesti kivat sivut. Niiden avulla on helppo saada yrityksemme toiminnat mahdollisimman monille tutuiksi. Ja mikä tärkeintä, päivitykset on helppo toteuttaa. Alusta asti kävijöitä on ollut todella paljon ja on ollut mielenkiintoista nähdä, mitkä kohteet asiakkaita eniten kiinnostavat ja missä kaikkialla maailmassa sivuja katsotaan. Ei olisi uskonut, että esim. Kiinassa on kävijöitä. Eniten seuraajia on tietysti Suomessa ja Espanjassa. Seuraavaksi tulevat Englanti, Saksa, Kiina, USA, Irlanti ja Ruotsi.  Eksoottisia kohteita ovat Nigeria, Malta ja Australia. Seuraava vaihe onkin sivujen kääntäminen ainakin joltain osin englanniksi.

Jukka on myös jo monen vuoden ajan hoitanut kaikki tietokoneisiimme ja puhelimiimme liittyvät päivitykset, opastukset ja ongelmat. Kaikki on sujunut aina hyvin. Häneen on helppoa ottaa yhteyttä ja apua on saatu pian. Sen merkitys yritykselle on tosi suuri.

Yksi asia, mikä kiinnostaa varmasti montaa lomailijaa, on Suomi-TV digiboksin vuokraaminen. Laitteelta näkyy mm. YLE1, YLE2, MTV3, Nelonen, YLE Teema/Femma, ym. Digimies hoitaa laitteen toimituksen, asennuksen ja käytön opastuksen.

Tiedustelut: hola@digimi.es

Aurinkorannikon Digimies

Facebook: facebook.com/digimies
Kotisivut: www.digimi.es
Sähköposti: hola@digimi.es

Palvelut:
– Tietokoneiden huolto ja päivitykset
– Laitteiden ja ohjelmistojen asennukset ja käytön opastus
– Virusten ja haittaohjelmien poisto ja niiltä suojautuminen
– Suomalaiset tv-kanavat
– Internet ja sisäverkko-ongelmat
– Yritysten kotisivut ja muut markkinointimateriaalit