850€/kuukausi
Asunnon tiedot

850€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 23: täysin uusi, laadukas kahden makuuhuoneen asunto Los Bolicheksessa

KERROSTALO -

Vuokravalikoimaamme on tulossa uusi, mielenkiintoinen kohde eli asunto 23, joka on täysin uudistuotantoa. Se sijaitsee Los Bolicheksen ”sydämessä”, vain muutaman sadan metrin päässä rannasta. Bussi- ja junapysäkit sekä kaikki kaupat ovat vain kymmenien metrien päässä. Koska asunto on aivan uusi, se on erittäin laadukkaasti rakennettu ja tulee olemaan sisustukseltaan ”skandinaavinen” ja valoisa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone- ja keittiö sekä eteinen. Parveke on rauhalliselle sivukadulle. Asunto on nyt varattu 1.10.-23.10, mutta on sen jälkeen vielä vapaana. Lisäkuvia on tulossa sivuillemme syyskuun alussa, kun asunto on rakennettu täysin valmiiksi.

Hinta: 850 €/kk sisältäen vuokran, sähkön, veden, wifin, vuodevaatteet sekä välityspalkkion.
Ominaisuudet
 • KERROSTALO

7 Kommentit

 1. Markku Juhola

  Hei,
  Kiinnostaa koko talvi, Saisko tarkemman osoitteen?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, lähetä sähköpostiosoitteesi, niin laitan tulemaan.

   Vastaa
 2. Teija

  Hei, olisiko asunto 23 edelleen vapaana 24.10.alkaen?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Valitettavasti ei, mutta olemme saamassa lisää uusia remontoituja kohteita aivan Bolicheksen keskustasta. Seuraa sivujamme.

   Vastaa
 3. Senja Saastamoinen

  Olisiko ko huoneisto vapaana huhtikuu 2022? Mikä on asunnon tarkka osoite? Minkälaiset maksuehdot teillä on? Olemme aikaisemmin käyttänen Rantakylää ja Tupasia.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Asunto 23 on vapaana vielä huhtikuussa. Jos haluat varata asunnon, lähetämme siitä varauslaskun, joka on 20% vuokrasta. Kun se on maksettu, varaus vahvistuu. Loput 80% maksetaan pankkiin ennen varusajan alkua tai käteisellä avaimia luovutettaessa. Asunnon osoite on Calle Torrox 14. Annan asunnosta mielelläni lisätietoja. Tiedot asunnosta päivitetään sivuille heti, kun asunto on lopullisesti valmis eli syyskuun lopulla.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *