1,880€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,880€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 1 on täysin remontoitu, erittäin laadukas kahden makuuhuoneen asunto hyvillä merinäköaloilla.

House -

ASUNTO 1 on erittäin laadukas ja juuri täysin remontoitu kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto suositulla Hiqueron alueella. Siitä on erittäin hyvät näköalat merelle. Talon alakerrassa on suuri ruokakauppa, apteekki sekä monta ravintolaa ja kahvilaa. Yhteiset pihatilat ovat viihtyisät ja niissä on useampi uima-allas. Alue on erittäin hyvin vartioitu. Siitä pääsee nopeasti moottoritielle, joten kulkuyhteydet autolla ovat hyvät. Fuengirolaan ja Benalmadenaan on n. 5 km. Alueen asukkaille on ilmainen ”junakuljetus” rantaan sekä juna- ja bussipysäkille.

Asunnossa on viihtyisä ja valoisa olohuone- avokeittiö yhdistelmä, josta suora käynti terassille. Keittiö on erittäin hyvin varustettu. Siinä on astianpesu- ja pyykinpesukone, runsaasti tilaa ruoanlaitolle sekä laadukkaat kodinkoneet. Myös päämakuuhuoneesta pääsee suoraan terassille ja makkarin yhteydessä on iso kylpyhuone. Säilytystilaa on runsaasti. Kaikki asunnossa on uutta ja viihtyisää. Siinä on intergroitu ilmastointi/lämmitys systeemi sekä nopea Wifi liittymä. Asuntoon kuuluu myös lukittava autohallipaikka.

Hinta: 1.880 €/kk ja se sisältää vuokran, sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet, autohallipaikan sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous.

 

Ominaisuudet
  • House

1 Kommentti

  1. Essi Sippola

    Olisimme vailla asuntoa 9.1.-26.2.2023, onko tämä tai jokin toinen 2mh/3mh asunto vapaana tuona ajankohtana?

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *