MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Viihtyisä ja hyvin suunniteltu neljän makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen asunto hienoilla näköaloilla (ref. no KT030025)

KERROSTALO MYYTY -

Tämä viihtyisä ja hyvin suunniteltu neljän makuuhuoneen ja neljän kylpyhuoneen kaksikerroksinen asunto sopii erinomaisesti tilaa tarvitsevalle perheelle. Asunnon pinta-ala on n. 170 neliötä. Lisäksi siihen kuuluu kolme terassia, joista uskomattoman hienot näköalat vuoristoon ja ympäröivälle golfkentälle. Aurinkoa on saatavilla koko päivän.

Asunnon alakerrassa on valoisa ja tilava olohuone- ruokasaliyhdistelmä, josta suora käynti länteen päin olevalle isolle terassille. Olohuoneen yhteydessä on hyvin varustettu ja toimiva keittiö sekä erillinen apukeittiö. Alakerrassa on myös päämakuuhuone ja toinen pienempi makuuhuone, jota voi hyvin käyttää myös työhuoneena. Molempiin makuuhuoneisiin kuuluu omat kylpyhuoneet. Säilytystilaa on runsaasti.

Asunnon yläkerrassa on täysin erillään kaksi valoisaa ja tilavaa makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Makuuhuoneista on suora käynti länteen päin suuntautuvalle yläterassille, josta upeat näköalat. Lisäksi asunnon toisella puolella (itään) on terassi, jonne paistaa aamuaurinko.

Asunto sijaitsee Mijas golf -kentän yhteydessä. Sieltä on vain muutamia kilometrejä Fuengirolan kaupunkiin ja esim. Miramarin ostoskeskukseen. Talon valmistusvuosi on 2001 ja se on laadukkaasti rakennettu. Ympäristö on kaunis ja yhteistilat eli uima-allas ja puutarha ovat hyvin hoidettuja. Asuntoon kuuluu pysäköintipaikka.

Hinta: 395.000
Ominaisuudet
  • KERROSTALO

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *