MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Viihtyisä hevostila, jossa kaikki valmiina (ref. no HT070015)

HEVOSTILA MYYTY -

Jos haluat itsellesi vastaremontoidun asunnon kauniissa maalaismaisemassa ja aivan sen yhteydessä olevan laadukkaan tallin, on tämä hevostila varmasti kiinnostava. Tila on Espanjan mittapuun mukaan melko suuri eli seitsemän hehtaaria ja siinä on hevosenpitoluvat kymmenelle hevoselle.

Asuintalo on kaksikerroksinen ja siinä on viisi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Yläkerrassa on iso ja valoisa olohuone, josta pääsee suoraan yläterassille. Keittiö on pari vuotta sitten täysin remontoitu ja on erittäin hyvin varustettu. Alakerrasta pääsee uima-allasosastolle, jonka yhteydessä katettu grillialue. Alakerran keittiö on sopivasti aivan vieressä. Altaan koko on 8 x 4 m. Se on myös mahdollista lämmittää.

Alakerrasta pääsee myös suoraan talliin, jossa on kahdeksan isoa karsinaa, joissa valmiina kumimatot. Aivan tallin vieressä on pyöröaitaus, lantala sekä tarhoja riittävästi. Kaikissa tarhoissa on sähköaidat ja useassa aurinkosuoja. Tila on aidattu ja siinä on useampi kaivo.

Tilalle on helppo rakentaa moderni ratsastuskenttä, mutta siellä on myös valmiina 20 x 60 metrin suuruinen hiekkainen ratsastuskenttä. Talon edessä on runsaasti parkkipaikkoja.

HINTA 745.000 €

lähemmät tiedustelut sähköpostilla hevosfacta@gmail.com

Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *