599,000€
Asunnon tiedot

599,000€
Kuvaus

Viiden makuuhuoneen huvila hyvällä sijainnilla tarjoaa paljon mahdollisuuksia asumiseen, lomailuun ja vuokratoimintaan (Ref.no VT050012)

HUVILA -

Tämä kolmikerroksinen huvila sijaitsee Cerros del Aquilassa, vain muutaman kilometrin päässä Miramarin ostoskeskuksesta. Ympäristönä on rauhallinen maalaisympäristö. Huvilassa on viisi tilavaa makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, korkea ja valoisa olohuone ja sen yläpuolella toimiva avokeittiö. Sieltä on hienot näkymät ulos maaseudulle. Alimmassa kerroksessa on täysin erillinen asunto, jossa oma keittiö ja kylpyhuone. Sinne on mahdollista saada myös oma sisäänkäynti. Huvilan kokonaispinta-ala 255m2.

Sisääntulokerroksessa on olohuone, keittiö ja päämakuuhuone, jonka yhteydessä tilava kylpyhuone poreammeineen sekä ulkoterassi. Olohuoneen vieressä on myös isompi terassi, jossa terassihuonekalut ja grilli. Terassitilaa huvilassa on yhteensä yli 100 neliötä. Yläterassilta pääsee suoraan rappusia pitkin alas uima-altaalle ja puutarhaan. Keskimmäisessä kerroksessa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Makuuhuoneet ovat toisistaan hyvin erillään, joten huvilaan mahtuu oleilemaan isompikin porukka omissa tiloissaan. Tässä kerroksessa on myös iso kodinhoitohuone.

Alimmassa kerroksessa on erillinen asunto ja siitä pääsee huvilan takapihalle, jossa todella viihtyisä ja toimiva puutarha. Siellä on paljon kauniita puita, puutarhakalusto, grilli ja ennen kaikkea uima-allas ja kiva pihasauna. Tontti on kooltaan 850 m2, joten puutarhassa mahtuu hyvin viettämään laadukasta yhdessäoloa. Puutarhasta pääsee suoraan rauhallisille  ulkoilulenkeille. Iltaisin auringonlaskut vuorten taakse tuovat kaunista lisätunnelmaa.

Talon etupihalla on kahden auton autokatos, joka on helppo muuttaa autotalliksi. Asunnossa on turvajärjestelmä, ilmastoinnit, kaksinkertaiset ikkunat ja paljon säilytystilaa. Huvila on rakennettu 2002.

Hinta 599.000,-
Ominaisuudet
  • HUVILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *