295,000€
Asunnon tiedot

295,000€
Kuvaus

Vastaremontoitu kolmen makuuhuoneen rivitaloasunto, jossa iso kattoterassi (Ref.no RT020037)

RIVITALO -

Tämä kolmikerroksinen rivitalo sijaitsee noin kilometrin päässä kaupoista ja ravintoloista sekä noin parin kilometrin päässä Fuengirolan keskustasta. Asunto on aivan äskettäin remontoitu ja se sijaitsee kauniilla ja hyvin hoidetulla asuinalueella, johon kuuluu myös uima-allas- puutarha-alue.

Asunnon alimmassa sisääntulokerroksessa on iso ja viihtyisä ulkoterassi terassihuonekaluineen. Sisällä on olohuone, keittiö sekä neljäs makuuhuone, joka nyt toimii työtilana. Sen pystyy helposti liittämään olohuoneeseen, jolloin olohuoneesta tulee avarampi ja tilavampi. Alakerran vaatehuoneesta on helppo tehdä ylimääräinen Wc. Olohuoneessa on toimiva takka.

Yläkerran portaat ovat vankat ja leveät, joten niissä on helppo kulkea. Valoisassa yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kaikki äskettäin laadukkaasti remontoituja ja kaikissa huoneissa on ilmastointi. Säilytystilaa on runsaasti. Yläkerrasta pääsee talon korkeimpaan kerrokseen eli kattoterassille, jota voi kutsua asunnon ”helmeksi”. Siellä on runsaasti tilaa auringonotolle, grillaukselle ym. Tilaa riittää jacuzzille tai vaikkapa pienelle saunalle. Kattoterassilta on hienot näköalat ympäristöön ja merelle.

Tämä asunto, joka on erittäin hyvässä kunnossa, sopii erinomaisesti perheen loma-asunnoksi tai vuokraukseen.

Hinta 295.000,-
Ominaisuudet
 • RIVITALO

2 Kommentit

 1. Tuhkunen Pekka

  Autotalli?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Ei, mutta parkkipaikka aivan talon ulkopuolella

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *