179,000€
Asunnon tiedot

179,000€
Kuvaus

Vastaremontoitu, kaunis yhden makuuhuoneen asunto keskellä Fuengirolaa (Ref. no KT010031)

KERROSTALO -

Tämä ihastuttava vastaremontoitu pikkuasunto sijaitsee Fuengirolan keskustassa aivan Plaza Constitucionin vieressä. Juna-asemalle on minuutin kävelymatka ja rantaan vain muutama sata metriä. Ravintoloita, kauppoja ym. on aivan asunnon ulkopuolella. Lähellä on myös kaksi parkkihallia.

Asunto on sisustettu skandinaavisesti ja tyylikkäästi. Kaikki huonekalut, kodinkoneet ym. kuuluvat kauppaan. Olohuoneen sohva on vuodesohva, joten asunnossa voi yöpyä neljä ihmistä. Makuuhuone on suuri ja avara. Siitä pääsee suoraan asunnon terassille, josta on kivat puistonäkymät. Keittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa, joten asunto vaikuttaa valoisalta ja tilavalta. Pinta-ala on 59m2/70m2. Asunnossa on ilmastoinnit (kylmä/kuuma) sekä makuu- että olohuoneessa, ikkunalasit ovat kaksinkertaiset ja keittiö hyvin varustettu. Lattiat ovat kauniit laattalattiat.

Asunnon tekee erittäin mielenkiintoiseksi se, että asumiskulut ovat todella edulliset. Vastike on vain 45 €/kk ja verot alhaiset. Niinpä kohde sopii erinomaisesti sekä omaan että vuokrakäyttöön.

Hinta 179.000,-
Ominaisuudet
  • KERROSTALO

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *