1,950,000€
Asunnon tiedot

1,950,000€
Kuvaus

Uskomattoman hieno ”linnamainen” finca, joka tarjoaa myös monia mahdollisuuksia yritystoimintaan (ref. no VT190010)

HUVILA -

Tämä 200 vuotta vanha ”linnamainen” finca on täysin v. 2005 remontoitu erittäin laadukkaasti ja vanhaa tyyliä kunnioittaen. Tilan rakennus pinta-ala on lähes 700m2. Päärakennuksessa on kolme asuinkerrosta, joissa 7 makuuhuonetta, 7 kylpyhuonetta, iso moderni keittiö, neljä isoa ja valoisaa olohuonetta. Olohuoneissa on mm. takka, useita ruokapöytiä, TV ryhmiä, biljardipöytä ym. Tornissa on erillinen näköalapaikka. Viidessä makuuhuoneessa on suora yhteys omaan kylpyhuoneeseen ja osassa yhteys suoraan terassille. Koko talossa on 20 ilmastointi (viilennys/lämmitys) -yksikköä, kaksinkertaiset ikkunalasit, lattialämmitys ja Wifi. Rakennusta ympäröi 300 metriä terassia, joilta uskomattomat näköalat ympäröivään vuoristoon.  Iso ulkoterassialue on vaikuttava patsaineen ja koristeineen. Siinä on lämmitetty uima-allas, jacuzzi, grillialue, baari, naisten ja miesten pukuhuoneet, tilaa aurinkotuoleille, terassiryhmille ym. Talossa on myös autotalli ja pihalla runsaasti tilaa autoille.

Tilan kokonaispinta-ala on 6,2 ha ja siellä on talon lisäksi erillinen asuinrakennus sekä tallirakennus, johon on tehty pieniä asuntoja. Tila on erittäin yksityinen, aidattu ja rauhallinen. Sijainti n. 30 min ajomatkan päässä Malagasta tai Marbellasta sekä n.15 min Fuengirolasta.

Kohde sopii erinomaisesti yhden tai useamman perheen asunnoksi, mutta ennen kaikkea erilaiseen yritystoimintaan (matkailu, ravintola- ja hyvinvointipalvelut, vanhusten hoito ym.) Tapahtumien kuten häiden, seminaarien, kokousten ym. järjestämiseen kohde on ainutlaatuinen. Tiloihin mahtuu aterioimaan pitkälti yli sata henkilöä ja yöpymään samanaikaisesti yli 20. Muutaman kilometrin päässä on kiva hotelli, josta saa tarvittaessa lisää yöpymistilaa. Mitkä ihanat mahdollisuudet hankkia ainutlaatuinen asuin- ja työpaikka. Kohde sopisi erinomaisesti myös useamman sijoittajan yhteisprojektiksi.

Hinta 1.950.000 €
Ominaisuudet
  • HUVILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *