1,950,000€
Asunnon tiedot

1,950,000€
Kuvaus

Uskomattoman hieno ”linnamainen” finca hyvällä sijainnilla (ref. no VT190010)

HUVILA -

Tämä 200 vuotta vanha ”linnamainen” finca on täysin v. 2005 remontoitu erittäin laadukkaasti ja vanhaa tyyliä kunnioittaen. Tilan rakennus pinta-ala on lähes 700m2 ja päätalossa on kolmessa asuinkerroksessa 7 makuuhuonetta, 7 kylpyhuonetta, iso moderni keittiö, neljä isoa ja valoisaa olohuonetta ja koko rakennusta ympäröi 300 metriä hyvin hoidettua terassia, joilta uskomattomat näköalat ympäröivään vuoristoon. Olohuoneissa on mm. takka, useita ruokapöytiä, TV ryhmä, biljardipöytä ym. Talon tornissa on erillinen näköalapaikka. Viidessä makuuhuoneessa on suora yhteys omaan kylpyhuoneeseen ja osassa yhteys suoraan terassille. Koko talossa on 20 ilmastointi (viilennys/lämmitys) -yksikköä, kaksinkertaiset ikkunalasit, lattialämmitys ja Wifi. Iso ulkoterassialue on vaikuttava patsaineen ja koristeineen. Siinä on lämmitetty uima-allas, jacuzzi, grillialue, baari, naisten ja miesten pukuhuoneet, tilaa aurinkotuoleille, terassiryhmille ym.  Talossa on myös autotalli ja pihalla runsaasti tilaa autoille.

Tilan kokonaispinta-ala on 6,2ha ja tilalla on talon lisäksi erillinen asuinrakennus sekä tallirakennus, johon on tehty pieniä asuntoja. Tilaa suojaa kaksi sähköistä sisääntuloporttia. Tila on yksityinen ja rauhallinen. Sijainti n. 30min ajomatkan päässä Malagasta ja n. 15min Fuengirolasta.

Tila sopii erinomaisesti ison perheen asunnoksi, mutta myös erilaisten tapahtumien kuten häiden järjestämiseen ja siellä pystyy toteuttamaan vaativimmatkin matkailu-, kokous- ym. tapahtumat.

Hinta 1.950.000 €
Ominaisuudet
  • HUVILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *