MYYTY 218,000€
Asunnon tiedot

MYYTY 218,000€
Kuvaus

Nyt hyvä tilaisuus ostaa edullisesti valoisa ja kodikas kahden makuuhuoneen asunto hienoilla merinäköaloilla (Ref. KT020017)

KERROSTALO MYYTY -

 

Asunnon myyjä on suomalainen osakeyhtiö, jonka ainoana toimenkuvana on kyseisen asunnon omistaminen. Osakekaupan voi tehdä Suomessa ja näin välttyä Espanjan varainsiirtoverosta ja notaarikuluista. Säästö on merkittävä.

Asunto sijaitsee Calahondassa erittäin pidetyllä ja viihtyisällä, espanjalaistyyppisellä aidatulla asuinalueella, joka sijaitsee n. kahden kilometrin päässä rannasta. Alueen yhteistilat ovat todella hyvin hoidettuja ja niihin kuuluu kaksi uima-allasta, puutarha ja isot parkkialueet. Itse asunto on valoisa ja avara. Siihen kuuluu iso olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö ja takka sekä kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja kaksi eri ilmansuuntiin olevaa terassia. Olohuoneen yhteydessä oleva pääterassi on asunnon ”helmi”. Siitä on mahtavat maisemat merelle ja allasosastolle sekä myös vuoristoon. Ilmansuunta on etelä- länsi, joten aurinko paistaa terassille myöhään iltapäivään.

Toisen makuuhuoneen yhteydessä on toinen pieni terassi, josta voi ihailla aamuaurinkoa ja merta. Tilavassa ja hyvin toimivassa keittiössä on kaikki tarvittavat kodinkoneet. Asunnossa on ilmalämpöpumppu. Asunnon rakennusala on 103m2, josta terassien osuus on 26 m2. Se sijaitsee toisessa kerroksessa, mutta rappusia ei ole kiivettävänä montaa (ei hissiä). Rakennusvuosi 1989.

Hinta 218.000,-
Ominaisuudet
 • KERROSTALO

4 Kommentit

 1. Henrik Luoma

  Asunto kiinnostaa!:
  * löytyykö kohteesta pohjakuvaa? Olisi helpompi hahmottaa asunto.
  * sisäänkäynti on ilmeisesti kuvissa näkyviä kierreportaita pitkin?
  * onko talo vartioitu?
  * toimiiko takka? Miten nuohous- ym. toimenpiteet hoidetaan Espanjassa?
  * miten käytännössä kaupankäynti tehdään Suomen lainsäädännön mukaan? Mitä se käytännössä tietää kuluina tms. nyt ja myöhemmässä vaiheessa Espanjan päässä/ Espanjan lainsäädännössä?
  * muuta tärkeää tiedettävää?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   ja kiitos asuntokyselystä. Asunnoista ei yleensä ole täällä pohjapiirustuksia, mutta pyysin omistajalta, jos niitä löytyisi. Parhaiten asunnosta saa tietysti kuvan käymällä asuntonäytöllä. Sisäänkäynti on kuvassa näkyvien portaiden päässä, joten askeleita ei ole kovinkaan paljoa, arviolta 13-15. Asunto sijaitsee vartioidulla alueella, jossa mm. kameravalvonta. Takka toimii ja se on varmasti hoidettu normaalisti, koska kaikissa taloyhteisön asunnoissa on takka. Asunnon omistavan osakeyhtiön osakkeet myydään Suomessa täysin normaalilla osakekaupalla. Jos asunto kiinnostaa, saa kaupan toteutuksesta kysyä lisätietoa juristiltamme, joka on sekä Suomessa että Espanjassa laillistettu juristi.

   Vastaa
 2. Joonas Soilu

  Moikka, Saisko tästä paperit kirjanpidosta sekä kuvauksen itse taloyhtiöstä.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, ja kiitos asuntokyselystä. Lähettäisitkö puhelinnumerosi, niin voimme keskustella kyseisestä asunnosta. T. Anneli

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *