MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Laadukas kattoterassihuoneisto Benalmadena Puerton venesatamassa (Ref. no KT 050014)

PENTHOUSE MYYTY -

Benalmadenassa sijaitseva Puerto Marinan venesatama on kahdesti palkittu yhdeksi maailman parhaista huvisatamista. Satama on rakennettu osaksi keinotekoisten saarten päälle, joita yhdistävät pienet sillat. Satamassa on yli 1000 venepaikkaa ja sen rakennusarkkitehtuuri on melko erikoinen. Se sisältää vaikutteita andalusialaisesta, arabialaisesta, intialaisesta ym. tyyleistä. Satama-alue on erittäin suosittu ja siellä on runsaasti ravintoloita ja kauppoja.

Satamassa on paljon myös yksityisiä asuntoja, joista myynnissä tämä erittäin laadukas, kolmen makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kattoterassihuoneisto. Koko asunto on melko äskettäin remontoitu erittäin laadukkaasti ja tyylikkäästi. Yläparvelle on tehty kolmas makuuhuone, josta kivat näkymät alas olohuoneeseen ja terassille.  Materiaalit ovat huippuluokkaa esim. olohuoneen/avokeittiön lattia marmoria, jossa lattialämmitys, keittiön tasot kiveä ja kodinkoneet huippulaatua, seinät lämpö- ja äänieristettyjä, lämmitys/viilennys toimivat integroidusti ja keittiössä veden puhdistaja. Asunnon pinta-ala on 102/121  ja terassi 27 m2.

Terassille on rakennettu toimiva grillialue, suihku sekä sauna, josta ikkuna suoraan satamaan ja merelle. Remontti on laillistettu ja siitä on saatavana tarkat muistiinpanot, jotka on koottu yhteen talokirjaksi. Kirjasta saa selville kaikki asuntoon liittyvät rakennustiedot ja ne on kirjoitettu suomeksi. Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa (ei hissiä) ja siihen on mahdollista vuokrata autopaikka samasta talosta. Asunto on loistava vuokrauskohde, jos et käytä sitä itse vakituiseen asumiseen. Vuokratuotto on hyvä, sillä vastike on vain 85 €/kk.

Hinta 545.000,-
Ominaisuudet
  • PENTHOUSE

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *