MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Laadukas ja valoisa huvila, jossa korkeat ikkunat (Ref.no VT040016)

HUVILA-MYYTY MYYTY -

Tässä erittäin laadukkaassa ja kivalla sijainnilla olevassa huvilassa on korkeat huoneet ja suuret ikkunat, mikä tekee siitä valoisan, viihtyisän ja miellyttävän asua. Näköalat ovat vuoristoon ja hiukan myös merelle. Ne tulevat paranemaan entisestään, kun tämän vuoden lopulla aloitetaan alueelle rakentaa rannikon suurinta luonnonpuistoa (350.000 m2) tekojärvineen, siltoineen ym.

Huvilassa rakennuspinta-ala on n. 200 m2 ja siinä on kaksi makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Kolmannen makuuhuoneen rakentaminen on helppoa yläkerran tiloihin. Välikerroksessa on avokeittiö ja ruokailutila, josta hienot näköalat olohuoneeseen ja tietysti vuoristoon. Olohuoneesta pääsee suoraan uima-altaalle sekä piha-alueelle. Toisessa kerroksessa on toinen oleskelutila, josta nyt osa toimistona, 2. makuuhuone ja kylpyhuone. Siitä pääsee myös talon kattoterassille, josta upeat näköalat ympäristöön sekä merelle. Talon ympärillä on terassi, josta osa on katettu. Tontin pinta-ala n.1000m2. Talossa on ilmastointi, autopaikka, takka ja turvajärjestelmä.

Nyt on hyvä huomioida, että varainsiirtovero on tilapäisesti laskettu 31.12.-21 asti kaikissa asunnoissa 7 %:iin.

Hinta: 495.000 €
Ominaisuudet
 • HUVILA-MYYTY

2 Kommentit

 1. Kari Kallio

  Kysyisin
  Missä ao asunto sijaitsee
  Ja perustiedot

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Kyseinen huvila sijaitsee Mijaksessa Cerros del aquila -asuinalueella. Laita tulemaan kysymykset sähköpostilla, niin vastaan niihin. Terveisin Anneli

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *