1,150,000€
Asunnon tiedot

1,150,000€
Kuvaus

Laadukas hevostila, jossa erinomaiset pitomahdollisuudet 3-5 hevoselle (Ref. no HT090012)

HEVOSTILA -

Tämä erittäin laadukas hevostila sijaitsee n. puolen tunnin matkan päässä Fuengirolasta, Malagasta ja Marbellasta. Tilan pinta-ala on 1,5 ha ja sinne on saatu hyvin suunniteltua 600 neliön huvila, kaunis, iso puutarha, muutama ulkorakennus ja hyvin toimivat tallitilat 3-5:lle hevoselle. Kohteen rakennusvuosi on 2003-2004 ja sen on suunnitellut ja toteuttanut kuuluisa arkkitehti. Kaikki materiaalit ovat ensiluokkaisia ja talossa on mm. marmorilattiat (lattialämmitys), paljon massiivipuuta, panssaroitua lasia, ulko-/sisähälytyssysteemi, ilmastoinnit ym.

Talossa on kolme kerrosta. Sisääntulokerroksessa on toimiva, tanskalaistyyppinen avokeittiö, olohuone/ruokahuone, vieras Wc ja makuuhuone, jonka yhteydessä kylpyhuone ja pukeutumishuone. Olohuoneesta pääsee suoraan lasitetulle sisäterassille, josta hienot näköalat puutarhaan, vuoristolle ja uima-altaalle. Katetun terassin edessä on vielä ulkoterassi. Puutarha-alue on todella hieno ja hyvin hoidettu. Isossa ruohokentässä on automaattinen kastelu ja alueella on paljon mm. oliivi-, appelsiini-, sitruuna- ja persikkapuita. Uima-allas on valaistu ja lämmitetty. Sen suuruus on 10m x 5m.

Yläkerrassa on päämakuhuone, jonka yhteydessä kylpyhuone ja kaksi pukeutumishuonetta, toinen makuuhuone, kolmas kylpyhuone ja työhuone. Kaappitila on laadukasta ja sitä on runsaasti. Talon alakerrassa on tilat 4-6 autolle, vesitankit ja erillinen pieni asunto.

Tallialue sijaitsee talosta hieman erillään. Se on täysin aidattu. Tallin suuruus on 20m x 8m. Siinä on nyt kolme suurta karsinaa (4mx4m), iso satulahuonetila, heinävarasto ja kuntosali, jossa on ilmastointi ja lämmin vesi. Sitä voi käyttää myös hevosten pesuun. Lisäkarsinoiden tekeminen on mahdollista. Kenttä on kuitupohjainen ja suuruudeltaan 55m x 45m. Vieressä olevassa tarhassa on katos ja tarhan voi helposti jakaa esimerkiksi kahtia.

Hinta: 1.150.000
Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *