MYYTY 799,000€
Asunnon tiedot

MYYTY 799,000€
Kuvaus

KAUNIS JA LAADUKAS HEVOSTILA, JOSSA VALMIIT HEVOSENPITOLUVAT (Ref. no HT070016)

HEVOSTILA MYYTY -

Nyt myynnissä hevostila, joka tarjoaa erittäin laadukkaat olosuhteet sekä omalle asumiselle että hevosten pidolle. Kyseessä on kaunis, andalusialaistyyppinen finca, joka sijaitsee hienossa vuoristomaisemassa vain vajaan 20 km:n päässä Marbellasta (ajoaika n. 15 min.) ja vajaan 30 km:n päässä Fuengirolasta. Tieyhteydet ovat hyvät. Tila on rakennettu n. 10 vuotta sitten ja kaikki rakennukset ovat hyväkuntoisia ja laaduiltaan ”lähes uusia”. Tontin pinta-ala on 5553 m2, mutta viereiseltä tilalta on mahdollista ostaa lisämaata. Tilalla on voimassa olevat ns. pienet hevosluvat sekä lupa harrastaa hevostaloutta.

Itse talo on 277 m2 (327m2) ja katettu terassi 57m2. Koko asunto on sisältä tyylikäs, kaunis ja viihtyisä.  Alakerrassa on tilava keittiö, suuri valoisa olohuone sekä päämakuuhuone, jonka yhteydessä toimiva vaatehuone ja kylpyhuone. Lisäksi on erillinen vieras wc. Kaikissa alakerran huoneissa on ilmastointi (lämmitys/viilennys) ja niistä pääsee suoraan terassille ja uima-allasalueelle. Yläkerrassa on kaksi isoa makuuhuonetta ja iso kylpyhuone. Ikkunoista on hienot näköalat. Uima-allas on aivan uusi ja sen koko on 9 x 4 m. Puutarhassa on paljon hienoja puita ja kasveja, jotka lisäävät sen viihtyisyyttä.

Pihapiirissä on yhteensä kuusi karsinaa, joista kaksi on pienempää. Yhdessä niistä on satulahuone. Neljä karsinaa ovat todella tilavia, sillä niiden suuruus on 4 x 5 m. Ne sopivat näin ollen erinomaisesti vaikkapa varsomiskarsinoiksi. Karsinoiden yläovet ovat avattavia ja takaseinällä on myös pieni ikkuna, joten ilmanvaihto on hyvä. Heinän ja purujen säilytykseen on 24 m2 katos. Tilalla on valmis 20 x 40 m ratsastuskenttä, tilaa tarhoille sekä 9 x 3 m:n suuruinen peltirakennus. Sitä voi käyttää hevosten sääsuojana tai vaikka tilapäisenä tallina.

Pihan tallirakennuksista voi tehdä myös majoitustiloja, sillä ne on suunniteltu siten, että ne saa helposti muutettua vaikka ”bed ja breakfast” -toimintaan. Parhaiten tila sopii kuitenkin asiakkaille, joiden unelmana on kaunis koti ja hevoset kotipihassa. Jos tarvetta on isommalle hevostoiminnalle, kannattaa tutkia lisätilan ostomahdollisuuksia.

HINTA: 799.000,-
Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *