695,000€
Asunnon tiedot

695,000€
Kuvaus

Kaunis hevostila vuoristossa (ref. no HT060014)

HEVOSTILA -

Tämä hevostila sijaitsee kauniissa vuoristossa Malagan itäpuolella. Tilalla on kolme täysin erillistä taloa, joissa jokaisessa omat piha-alueet ym. Yhteistä rakennuspinta-alaa on 548 neliötä. Makuuhuoneita on seitsemän, kylpyhuoneita viisi ja tontin pinta-ala 1,7 ha. Tilalla on kaksi tallirakennusta ja 23x43m suuruinen kenttä. Tilalta pääsee suoraan monta tuhatta hehtaaria olevalle luonnonsuojelualueelle, jossa ratsastus on sallittua. Tontti ei ole iso, mutta sinne on mahdollista saada hevosille kaikki tarvittava eli kentän lisäksi muutama tarha ja kävelykone. Kohde soveltuu erinomaisesti myös pienimuotoiseen majoitustoimintaan.

Päätalo on laadukas, charmikas ja persoonallinen. Siinä on iso talon pituinen ulkoterassi, josta osa lasitettua ja ilmastoitua ”talviterassia” ja osa avointa terassitilaa. Tässä talossa on neljä makuuhuonetta, joista yksi toimii nyt toimistona sekä kolme kylpyhuonetta. Tilavassa olohuoneessa on takka ja kaikissa huoneissa ilmastointi (kylmä/lämmin). Keittiö on iso, erittäin hyvin varustettu ja kivaksi sisustettu. Puutarha on erittäin kaunis, mutta helppohoitoinen. Siinä on mm. pieni kalalampi, grillialue ja uima-allas.

”Kakkostalo” on taloista nykyaikaisin. Siinä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiö ja olohuone, jossa tehokas takka. Tässäkin talossa on erillinen puutarha, jossa grilli ja lämmitettävä uima-allas.        ”Kolmostalo” on 150-vuotta vanha ja erittäin viehättävä. Siinä on yksi makuuhuone, kylpyhuone, olohuone ja keittiö. Myös tässä talossa on oma pieni piha-alue, josta mahtavat maisemat ympärillä olevaan vuoristoon.

Tallialue on tontin alemmassa osassa. Siinä on kaksi tallirakennusta, joista toinen on perinteinen valkoinen kivitalli, jossa kolme isoa karsinaa, yksi ponikarsina ja hevosenhoitajan asunto. Alatallissa on kuusi karsinaa. Kentän vieressä on lisäksi pitkä puinen varastorakennus, joka nyt toimii rehu- ja tarvikevarastona. Koko tila on aidattu ja siitä pääsee suoraan ratsastamaan erittäin laajalle luonnonsuojelualueelle. Ratsastusmahdollisuudet ovat näin ollen hyvät.

HINTA 695.000 €

 

Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *