259,000€
Asunnon tiedot

259,000€
Kuvaus

Hyvin suunniteltu, valoisa kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunto kauniilla ja vartioidulla asuinalueella lähellä Fuengirolaa (KT020038)

KERROSTALO -

Tämä hyvin suunniteltu ja valoisa kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto sijaitsee toisessa kerroksessa turvallisella, kameravalvotulla asuinalueella. Asunnossa on tilava olohuone, josta suora yhteys keittiöön sekä terassille. Olohuoneen molemmilla puolilla sijaitsevat   makuhuoneet ovat tilavia, ja niistä on suora yhteys kylpyhuoneisiin. Säilytystilaa on runsaasti. Laadukkaan keittiön yhteydessä on apukeittiö sekä varastotilaa. Asunnon pinta-ala on 69/82 neliötä + terassi 10m2. Asuntoon kuuluu oma autokatos. Asunto sopii erittäin hyvin myös vuokrattavaksi. Siitä on mahdollista saada nähtäväksi video.

Taloyhteisöllä on iso ja toimiva uima-allas sekä kaunis ja hyvin hoidettu puutarha. Asunnolta on kävelymatka bussipysäkille, kauppaan ja ravintoloihin. Miramarin ostoskeskukseen on viiden minuutin ajomatka ja rantaan kestää ajaa vajaa 10 minuuttia. 500 metrin päässä on suosittu 18-reikäinen golfrata sekä padel-kenttä. Asunnon arvoa nostaa se, että aivan sen lähelle on alettu rakentaa 36 ha suuruista puistoaluetta ”Gran Parque de la Costa”, josta tulee alueen ”ulkoilukeidas”. Sinne on tulossa mm. lenkkipolkuja, purjehduskelpoinen tekojärvi, juoksurata, pyörätie, luistinrata, suihkulähteitä, kahviloita, vanhusten ja lasten aktiivista toimintaa ym.

Hinta 259.000,-

Ominaisuudet
  • KERROSTALO

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *