1,825,000€
Asunnon tiedot

1,825,000€
Kuvaus

Hevostila, jonka yhteydessä ravintola ja yhdeksän makuuhuoneen tarkoin remontoitu huvila. Ref.no HT180014

HEVOSTILA -

NYT TARJOLLA JOTAIN TODELLA AINUTLAATUISTA. Hevostila, jonka yhteydessä ravintola ja yhdeksän makuuhuoneen ja kahdeksan kylpyhuoneen käsittävä rakennuskokonaisuus. Kohde sijaitsee vain muutaman kilometrin päästä rannikosta. Talo on täynnä uskomattomia yksityiskohtia. Sen sisäpiha koostuu esimerkiksi lähes täysin kahdesta uima-altaasta. Kohde on uusittu vuonna 2000 ja se on tehty vanhaa kunnioittaen. Andalusialainen rakennustyyli on täysin säilytetty. Huoneet ovat erittäin tilavia ja valoisia ja tyyli täysin perinteistä. Oleskelutiloja on runsaasti. Suuri, avara ja sisustukseen täysin sopiva keittiö tuo taloon oman viehätyksensä.

Talon kokonaispinta-ala on 432 m2, terassia 200m2 ja tontin pinta-ala n. 1,5 ha. Tontilla on lisäksi 14 hevosen talli, runsaasti hakoja ja 20 x 60 m:n suuruinen ratsastuskenttä. Tilalla on luvat hevosten pitoon. Kentän vieressä on erillinen ravintola ja siihen liittyvät keittiötilat. Tämä helpottaa hevostoiminnan monipuolistamista.

Kohde sopii ennen kaikkea hevosiin liittyvään toimintaan. Sieltä käsin voisi esimerkiksi markkinoida Pre-hevosia Eurooppaan, järjestää niiden koulutusta, ratsastukseen liittyviä tapahtumia, leirejä, maastoratsastusta ym. Osa talosta on helppo eristää henkilökohtaiseen asumiseen. Tila on täydellinen paikka nauttia luonnonrauhasta ja hevosista ja samalla kaikista nykyajan mukavuuksista.

Hinta 1.825.000,-
Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *