MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Fantastinen remonttikohde hevostilasta kiinnostuneelle (Ref. no HT 040014)

HEVOSTILA-MYYTY MYYTY -

Tämä ns. ”Isot Luvat” omaava hevostila sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä sekä Marbellasta, Fuengirolasta että Malagasta. Tila on ollut tyhjillään jo monta vuotta ja vaatii siis melkoisesti kunnossapitoa päästäkseen täysin oikeuksiinsa. Mahdollisuudet ovat kuitenkin olemassa todella hienoon ja toimivaan hevostilaan. Tilalla on valmiina laadukas 475m2 suuruinen talli, jossa 18 karsinaa. Niistä kaksi varsomiskarsinaa. Tallissa on myös kaksi satulahuonetta ja wc. Se on toiminut aikoinaan erittäin suosittuna ”Natural Horsemanship” -keskuksena. Melko pienillä satsauksilla tilasta saa vaikka minkä tasoisen ratsastuskeskuksen.

Tilan kokonaispinta-ala on 3,7 hehtaaria, mutta alue on tasaista, joten kaiken tilan voi käyttää laitumiin, tarhoihin ym. Tilan ratsastuskenttä on kasvanut umpeen. Ympärillä on erittäin paljon ratsastusmahdollisuuksia, joten hevosenpito tilalla on helppoa.

Tilan asuinrakennus on arviolta n. 100 vuotta ja vanha ilme on säilytetty remonttien yhteydessä. Tällä hetkellä sekin vaatii hieman ”lisäehostusta”, koska on ollut tyhjillään niin kauan. Mikä ihana projekti asiasta kiinnostuneelle! Talossa on neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta, takallinen olohuone ja keittiö. Rakennuspinta-ala on 175m2. Talon terassilta on kauniit näköalat ympäröivään laaksoon. Kohde on todella mielenkiintoinen ja ansaitsisi tulla remontoitavaksi täyteen kukoistukseensa. Nyt esimerkiksi kaikki piha-alueet ovat kasvaneet ruohon peittoon.

Hinta 495.000,-
Ominaisuudet
  • HEVOSTILA-MYYTY

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *