1,089,000€
Asunnon tiedot

1,089,000€
Kuvaus

Fantastinen kattoterassihuoneisto lähellä merta (Ref.no KT 180001)

PENTHOUSE -

Tämä aivan uusi kattoterassihuoneisto on ainutlaatuinen. Se sijaitsee vain muutaman kymmenen metrin päässä Fuengirolan rantakadusta, lähellä Benalmadenan rajaa. Näkymät merelle ovat uskomattoman hienot ja koko rakennuskompleksi on todella laadukas.

Asuntoon kuuluu kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, iso, valoisa olohuone ja sen yhteydessä avokeittiö ja apukeittiö. Kylpyhuoneissa on lattialämmitys.  Päämakuuhuoneesta ja olohuoneesta on suora käynti alakerran terassille. Asunnon ”helmi” on yli sadan neliön suuruinen yläterassi, josta mahtavat näköalat ja aurinkoa koko päivän. Siellä on jacuzzi, suihku, grillialue, ruokailupöytä, aurinkotuolit ja pergola. Tilaa on vaikka omalle saunalle. Asunnossa on nopea nettiyhteys, integroitu ilmastointi sekä automaattiset hälytys- ja energiansäästöjärjestelmät. Asunto myydään huonekaluineen ja kaikki siinä olevat kodinkoneet ovat laadukkaita ja uusia.

Kaikki taloyhteisön tilat, kuten uima-allas, ovat kauniit, toimivat ja tyylikkäät. Asuntoon kuuluu kaksi autohallipaikkaa ja varasto.  Aivan kadun toisella puolella on ympäri vuoden auki oleva Beach Club, jossa lämmitetty uima-allas.

Hinta 1.089.000,-
Ominaisuudet
  • PENTHOUSE

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *