MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Erittäin laadukas huvila Alhaurinin vuoristossa (ref. no VT050010)

HUVILA MYYTY -

Tämä  laadukas omakotitalo sijaitsee Alhaurinissa  suurella 1500 neliön tontilla. Puutarha on hyvin hoidettu ja suunniteltu.  Siinä kukkii ympäri vuoden lukuisia eri kukkalajikkeita. Puutarhassa on myös paljon erilaisia hedelmäpuita mm. appelsiini-, mandariini-, sitruuna-, avocado-, banaani-, päärynä ja omenapuita.  Tontille paistaa aurinko koko päivän ja siinä on iso 50 neliön suuruinen viihtyisä uima-allas.

Talon kokonaispinta-ala on 387 neliötä ja se on erittäin laadukkaasti rakennettu. Siinä on mm. hyvin toimiva keskuslämmitys ja ilmastointilaitteet.  Materiaalit ovat korkeatasoisia ja hyvin valittuja. Talossa on viisi makuuhuonetta, joista yksi toimii nykyisin työhuoneena sekä kolme kylpyhuonetta ja sauna.  Sisääntulon sekä autotallin ovissa on kaukosäätimillä avattavat sähköportit .

Yläkerrassa on  suuri ja viihtyisä olohuone, jossa on mm. toimiva takka, erittäin hyvin suunniteltu ja laadukas keittiö, apukeittiö,  kolme makuuhuonetta, yksi työhuone ja kaksi isoa kylpyhuonetta, joista toisessa kylpyamme. Yläkerran ulkopuolta kiertää terassi,  josta on uskomattomat näköalat ympäröivään vuoristoon. Siellä voi mm. ihailla auringonlaskuja vuorten taakse. Alakerrassa on harrastenikkarin unelma eli  puu-/metalliverstas, kahden auton autotalli,  makuuhuone, kylpyhuone, sauna ja iso oleskelutila.  Alakerran voi myös erottaa omaksi  asunnoksi.

Hinta: 549.000 €

Ominaisuudet
  • HUVILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *