499,000€
Asunnon tiedot

499,000€
Kuvaus

Charmikas kattoterassiasunto (penthouse) Marbellan vanhassa kaupungissa (ref. no KT040011)

PENTHOUSE -

Tämä todella charmikas kolmen kerroksen asunto sijaitsee keskellä Marbellan tunnelmallista vanhaa kaupunkia, jota moni pitää Marbellan viihtyisimpänä alueena. Mielipiteeseen on helppo yhtyä. Kapeat, kauniisti koristellut kadut, vanhat rakennukset ja pienet, viihtyisät ravintolat antavat koko alueelle aivan ainutlaatuisen tunnelman. Lisäksi meri on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
Asunto on melko äskettäin remontoitu todella laadukkaasti ja se myydään kalustettuna. Katutasosta pääsee suoraan alakertaan, jossa on olohuone sekä avokeittiö. Lattia on eurooppalaista tammea. Koko asunnon toinen pääty on avointa, korkeaa lasitilaa, joten valo pääsee läpi huoneiston.
Kauniit tammirappuset vievät toiseen kerrokseen, jossa on toinen olohuone, vieras wc sekä makuuhuone, josta suora yhteys kylpyhuoneeseen ja terassille. Lattiat ovat toisessa ja kolmannessa kerroksessa marmoria.
Kolmannessa kerroksessa on toinen makuuhuone, josta myös yhteys sekä kylpyhuoneeseen ja kadun puoleiselle terassille. Toisella puolella on iso terassi, josta näkymät puolestaan merelle ja ympäröivään kaupunkiin.
Asuinpinta-ala on 153m2 ja terassi 32m2.
Asunto on viehättävä ja erittäin ainutkertainen. Hinta ollut 595.000, mutta on nyt laskettu 499.000:een. Tässä todellinen mahdollisuus!
HINTA 499.000 €
Ominaisuudet
 • PENTHOUSE

2 Kommentit

 1. Jukka

  Hieno asunto.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   On todella hieno ja ainutlaatuinen

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *