MYYTY
Asunnon tiedot

MYYTY
Kuvaus

Ainutlaatuinen 15 ha:n hevostila (ref. no HT180013)

HEVOSTILA MYYTY -

TÄMÄ AINUTLAATUINEN n. 15 HEHTAARIN SUURUINEN HEVOSTILA ON NYT MYYNNISSÄ HINTAAN 1.850.000€.

Tila tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet tallinpitoon, kasvatukseen, majoitustoimintaan, ravintolan pitoon ym. ym. Koska tilalla on kaksi toisistaan täysin erillään olevaa päärakennusta ja vielä kolmas toimiva asuinrakennus, on se myös järkevää ostaa useamman kiinnostuneen kesken. Kohteen myyjänä on yhtiö, joten jakaminen eri osuuksiin on juridisesti ja käytännössä helppoa toteuttaa. Vaikka tilalla on jo useita rakennuksia, on sinne mahdollista rakentaa lisäksi majoitustiloja, talleja ym. Rakennusoikeutta on runsaasti jäljellä!! Koko tämä hevostila on Costa del Solilla aivan ainutkertainen kokonsa, kokonaisuutensa ja tasaisuutensa vuoksi. Mahdollisuudet sen kehittämiseen ovat lähes rajattomat, joten nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen joko yksin tai kimpassa. Paikka tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia monelle yrittäjälle tai hevosia harrastavalle taholle.

Tilan nykyiset rakennukset on kaikki rakennettu 2000 luvulla erittäin laadukkaasti. Tilalla on pidetty parhaimmillaan yli 50 hevosta. Maaperä on erittäin tasaista (tilalla on 1200 oliivipuuta), joten laitumia ja tarhoja on helppo rakentaa. Valmiina on iso ratsastuskenttä, jonka kuntoa pitää päivittää. Sen laajentaminen on mahdollista. Tallirakennuksessa on 14 karsinaa, 2 satulahuonetta, toimisto, Wc + suihku ja kerhohuone, jotka on helppo yhdistää hevosenhoitajan asunnoksi. Talliin pystyy ongelmitta rakentaa 6-10 lisäkarsinaa. Aivan tallin yhteydessä on myös iso pyöröaitaus ja pesupaikka.

Toinen päärakennuksista (valkoinen) valmistui vuonna 2003 ja sen sisäpinta-ala on n. 320 neliötä. Yleisilme ja sisustus on saanut vaikutteita etelä Amerikasta, josta myös suurin osa huonekaluista on peräisin. Sisustus on tehty huolella ja laadukkaasti. Hienoilla maalauksilla on saatu aikaan ainutlaatuinen tunnelma. Rakennus on kaksikerroksinen; alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta + wc, iso valoisa olohuone ja sen yhteydessä keittiö, sisääntulo halli ja erillinen viinikellari. Yläkerrassa, jonka voi hyvin eristää omaksi asunnoksi, on yksi makuuhuone, josta pääsee suoraan hienolle katoterassille, iso ja valoisa olohuone, kaksi kylpyhuonetta, keittiö, minkä yhteydessä lasitettu ja erittäin viihtyisä ruokahuone. Ruokahuoneesta on kulku suoraan sekä toimivalle grillialueelle että todella kauniille uima-allas- puutarhaosastolle. Koko talossa (ei keittiössä) on lattialämmitys ja kaikissa huoneissa ilmastoinnit.

Toinen päärakennuksista on keltainen ja yhdessä tasossa. Se on valmistunut 2005 ja sisäpinta-ala on 275 neliötä. Makuuhuoneita on neljä, kylpyhuoneita kolme ja 1 Wc. Olohuone on korkea ja avara ja siitä pääsee suoraan tilavaan ja hyvin toimivaan keittiöön. Kaikki materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Keittiöstä ja päämakuuhuoneesta on suora kulku viihtyisälle ulkoterassille, jonka yhteydessä aidattu uima-allas. Säilytystilaa talossa on todella paljon. Tässäkin talossa on lattialämmitys sekä ilmastoinnit. Koska päärakennukset sijaitsevat selvästi toisistaan erillään (katso kuvia), on tila todella helppo jakaa esim. kahden perheen yhteisprojektiksi.

Kolmas tilalla oleva asuinrakennus on toiminut tilanhoitajan asuntona. Tämä rakennus on puusta ja sen pinta-ala on 103 neliötä. Siinä on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja iso tilava olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö Suomalaisille rakennus on tutun tyyppinen, koska se on hirsitalo.

 

 

Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *