Suomessa on tänä vuonna ollut tavallista pidempi ja monen mielestä haastavampi talvi. Ei ihme, että yhä useammat haluavat tulla Espanjan lämpöön pahimmiksi talvikuukausiksi. Tänä vuonna tulijoita onkin hemmoteltu, sillä säät ovat olleet täällä tavallista mahtavammat. Tosin sateiden puute on aiheuttanut paljon huolia alueella.

Vuokra-asuntoja etsiville ongelmia on tuonut asuntojen korkeat hinnat ja niiden saatavuus. Niinpä monet ovat päätyneet ostamaan alueelta asunnon, jota sitten vuokraavat eteenpäin, kun eivät sitä itse käytä. Vuokratuotto varsinkin kesäisin on todella hyvä ja suomalaiset viihtyvät silloin pääosin Suomessa. Vuokrajärjestelyt ovatkin hyvin yhteensopivia. Hyvä on muistaa, että Espanjassa olevaan asuntoon saa melko helposti lainaa paikallisista pankeista.

Autamme mielellämme asunnon hankkimisen koko prosessissa sekä asunnon mahdollisessa eteenpäin vuokrauksessa. Olemme toimineet alueella jo 12-vuoden ajan ja asiakaskuntamme on laaja ja luotettava.