Täällä Fuengirolassakin on allakka siirtynyt joulukuun puolelle, jota ei tosin katukuvassa paljoakaan huomaa. Koko marraskuu on jälleen ollut normaalia paljon lämpimämpi eikä hartaasti odotettua sadetta ole saatu. Tämä vuodenaika on kadulla kulkiessa aina hauskaa seurattavaa. Osa ihmisistä (lähinnä tietysti turistit) kulkevat hellepuseroissa ja ottavat aurinkoa rannalla uimapuvuissa, kun taas suurin osa espanjalaisista pukeutuvat ulos Kirjoittaja:än todella lämpimästi. Vaatekirjo kaduilla on siis aivan laidasta laitaan. Aamulla itsekin sain kauhistuneita kommentteja alakerran rouvalta, kun olin lähdössä lenkille 20 asteen lämpötilaan lyhythihaisella puserolla. Hän oli arvioinut säätilan täysin toisenlaiseksi kaulahuivista ja toppatakista päätellen.

Jos on nyt vaatetuksissa suuria eroja niin sitä löytyy vielä enemmän Paseon eri puolilta. Rannat ovat rauhallisia ja niillä voi törmätä auringonottajien lisäksi hienoihin hiekkaveistoksiin. Itse katu on sitten monilta osin täydellisen kaaoksen vallassa. Fuengirolan Paseolle remontoidaan täysin uutta jäteveden puhdistus- ja veden talteenottojärjestelmää, jonka on tarkoitus jatkua Carvajaliin asti. Uudistus on valmistuttuaan luonnollisesti ympäristölle erittäin hyvä, mutta rakennusaika tuo mukanaan paljon käytännön ongelmia ja melua. Hankkeen budjetti on yli 7,3 miljoonaa eikä sen edistymisaikataulusta ole annettu paljoakaan tietoa. Paseolla asuessani odotan kyllä kauhulla aikaa, jolloin autolla ajo asunnolle on mahdotonta. Kaikki lähistön parkkipaikat kun ovat täynnä jo ennestäänkin. Toivotaan, ettei tuo aika osu kohdallemme ainakaan jouluksi.