Nyt kevätmyrsky on taas ohi ja Fuengirola siirtyi normaaliin kevätsäähän. Siitä iloitsivat ensimmäiseksi surffarit, jotka saivat nauttia hyvässä säässä korkeista jälkimainingeista sekä kalastajat, joille aamutyö valkeni hienoissa olosuhteissa. Paseon rannat olivat melkoisessa sotkussa myrskyn jäljiltä. Roskaa oli kantautunut rannoille runsaasti ja hiekkaa ajoittain kasoiksi asti kävelytielle. Muutama uusi pergolakin oli jo ennättänyt mennä rikki. Nopeasti rannat saatiin kuitenkin siivottua ja tänään niistä pystyi taas nauttimaan aivan normaalisti.

Fuengirola panostaa todella paljon rantojensa kunnostukseen ja kauneuteen. 8 km:n kahdeksasta rantaosuudesta kuusi on saanut ns. sinisen lipun eli EU:n korkeimman laatuarvosanan. Tänäkin vuonna rannoille on tuotu rahtilaivalla lisää hiekkaa. Paseon varrelle on istutettu palmuja, kukkia ja rantaravintoloiden remontteihin on ollut mahdollista saada erikoistukea.  Kaikki siis valmista kevään ja kesän turistikautta varten.