Vuosi -22 oli Hevosfaktalle monessa mielessä merkityksellinen. Nettisivumme saavuttivat aivan uskomattoman suosion. Sivuilla käytiin 105.288 kertaa ja mikä oudointa seuraajia löytyi kirjaimellisesti ympäri maailmaa. Erikoisimmat kohteet olivat mm. Kiina (79), Vietnam (16), Argentiina (14) Armenia (3) sekä Nepal, Tago ja Saudi Arabia (1). ”Kymmenen kärjessä” olivat sen sijaan hieman tutummat maat. Todella ihmeellistä tämä nettimaailma. Mutta hyvä näin. Suurin kiinnostus kohdistui vuokra-asuntoihin ja ne olivatkin lähes 100 % vuokrattuina. Niklas siirtyi syksystä hoitamaan vuokratoimintaa ja siirto toimi loistavasti. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja sehän on tietysti tärkeintä. Suurin ongelma vuokrapuolella on hyvien vuokra-asuntojen löytäminen. Kysyntä kun on tällä hetkellä tarjontaa selvästi suurempi.

Myös myyntipuolella ylitimme tavoitteemme. Koitamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, jossa mukana on myös luotettava juristitoimisto. Ehkä hauskin kauppa koko vuotena oli pieni ja erittäin kaunis Mijas Golfin asunto, joka myytiin heti ensimmäisenä päivänä ja kauppa saatiin vietyä päätökseen jo parissa viikossa. Kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä. Usein kaupanteko on tosin huomattavasti monimutkaisempaa.

Ostoasiakkaita varten julkaisimme nettisivuillemme Asunnon ostajan tieto-oppaan, josta saa neuvoa kaikkiin asunnon ostoon liittyviin asioihin. Osto-opasta kannattaa käydä lukemassa myös, jos on kiinnostunut Costa del Solin eri kaupungeista ja niissä olevista nähtävyyksistä eli opas toimii myös turistioppaana. Käy katsomassa nettisivuiltamme www.hevosfakta.fi uusimmat myyntikohteet ja kerro omista toiveistasi, jotta voimme hakea niihin mahdollisimman hyvin sopivan asunnon. Costa del Soliin kannattaa nyt panostaa!