Espanjassa myös illat ovat kauniit, joskin tähän aikaan vuodesta hieman viileät. Iltakävelyllä Paseolla on aikaa miettiä, millaiseksi elämää haluaisi kehittää. Usein ajatuksissa on melko suuria toiveita, vaikka järkevämpää olisi keskittyä arkielämän pieniin asioihin. Niitä kun riittää pohdittavaksi meille jokaiselle.

Espanja on selvinnyt melko hyvin voimassa olevista isoista haasteista. Joulukuussa inflaatio oli jopa odotuksia pienempi eli vain 5,8 %. Viime vuoden talouskasvukin pysyi selvästi voitollisena. Valtio on tukenut bensan ja dieselin hintoja (vähintään 20 senttiä/litra), joskin tuki vuoden vaihteessa pääosin loppuu. Joukkoliikenteen hinnat Andalusiassa ovat lähes puolittuneet ja osa reiteistä on poikkeuksellisesti täysin ilmaisia. Espanjassa on tällä hetkellä myös hyvä työllisyystilanne. Tässä muutamia positiivisia asioita tammikuisesta Espanjasta. Oikein hyvää sunnuntai-iltaa!