Talvimyrsky on iskenyt Espanjaan harvinaisen kovasti ja eilen mitattiin Pohjois-Espanjassa maan uusi kylmyysennätys eli -35,8 astetta. Maan pohjoisosissa on tullut myös runsaasti lunta ja jopa Madridiin on luvattu ensi viikoksi -11 C astetta ja 50 cm:n lumikerros. Näin talvista ei onneksi täällä rannikolla ole, mutta sateet ovat jatkuneet jo monta päivää hurjina ja myrskyisä tuuli tekee ilmasta entistä haastavamman. Hevosten liikuttaminen tuo melkoista jännitystä elämään.
Koronaluvut ovat odotetusti nousseet Joulu- ja Uuden Vuoden pyhien jälkeen ja maanantaista joudumme taas hieman kovempien määräysten alle. Ulkonaliikkumiskielto astuu taas voimaan ajalle 22-06 ja baarit ja ravintolat saavat olla auki vain klo 18 asti. Kahviloille annetaan parin tunnin lisäaika. Koulut jatkavat kuitenkin toimintaansa normaalisti. Rokotukset ovat alkaneet onneksi täälläkin, joten toivoa tunnelin päässä on. Tosin rokotusten käytännön järjestelyistä ei ole paljoakaan vielä tietoa. Toivotaan kuitenkin, että jo keväällä Aurinkorannikko olisi turvallinen paikka kaikkien lomailla.
Tällaisina päivinä on kiva katsoa Tv:ä ja Nettflixiä ja mitä sieltä löytyikään. Suositusta Crown -sarjasta bongasimme muitakin tuttuja kuin prinsessa Dianan. Edessä vasemmalla on näyttelijätär, jonka tunnen jo vuosikymmenten ajalta eli Petra. Kovasti oli Malagasta saatu Australian näköinen kuvauskohde ja Petrastakin tehty blondi. Ja taustalla melkoinen työ muutamaa filmiminuuttia varten.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille. Toivon todellakin, että siitä tulee viime vuotta parempi. Alkupäivät eivät ehkä sitä ihan ole vielä olleet. Uutiset maailmalta ovat melkoisen outoja. Paljon on ilmassa kuitenkin toivoa ja pahimmistakin asioista ovat ihmiset selvinneet, joten tsemppiä kaikille ja lämpimät terveiset ihan jokaiselle!