SICAB on PRE –hevosten eli puhdasrotuisten espanjalaisten hevosten oma suurtapahtuma, jota on järjestetty syksyisin Sevillan kongressikeskuksessa yhtämittaisesti jo vuodesta 1991 alkaen. Järjestäjänä toimii Pre –hevosten oma jalostusyhdistys ja siihen saa osallistua vain liittoon rekisteröidyt hevoset. Tapahtuma on täysin ainutlaatuinen, kävijöitä on lähes 250.000 ja osallistuvia hevosia yli 1000 kpl. Kongressikeskuksessa on useita halleja, joissa järjestetään Pre-hevosten maailmanmestaruuskilpailujen finaalit niin perinteisessä espanjalaisessa kouluratsastuksessa, eurooppalaisessa kouluratsastuksessa, esteratsastuksessa ym. Mukana on myös paljon näyttelytoimintaa sekä tietysti laaja expo alue ja useita ravintoloita.
Muutama vuosi sitten Hevosfaktakin osallistui Sicabiin. Kovan paperityön jälkeen saimme oman siittolatunnuksen ja Fuente Botero pääsi edustamaan Petran kanssa talliamme esteosuudella. Hienosti he selvisivätkin. Boterolla ei ollut mitään kokemusta suurista halleista ja yleisömääristä, mutta koko tapahtuman ajan se käyttäytyi kuin vanha tekijä valtavan hevoslauman keskellä niin areenalla kuin muuallakin. Molempina päivinä tuli yksi harmittava pudotus. Messualue oli valtava monine halleineen ja mukaan tuli tietysti hankittua mm. hienot uudet nahkasaappaat. Espanjalaisittain koko messualue oli tyylikäs ja ravintolat monipuoliset. Oli kaiken kaikkiaan todella kiva kokemus, jota voi hyvin suositella kaikille Pre-hevosista kiinnostuneille ja toki kaikille muillekin hevosihmisille.