2,750,000€
Asunnon tiedot

2,750,000€
Kuvaus

Erittäin laadukas hevostila, jossa kaikki valmiina (ref. no HT270010)

HEVOSTILA -

Tämä todella laadukas hevostila sijaitsee vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Malagasta. Kaikki tilalla olevat rakennukset ovat laadultaan huippuluokkaa ja se antaa mahdollisuudet erittäin ammattimaiselle tallitoiminnalle. Tila on n. 9 hehtaaria. Rakennettua pinta-alaa on lähes 2000m2. Talossa on kuusi makuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, keittiö ja olohuone, joista molemmista suorayhteys isolle lasitetulle terassille. Sieltä on mahtavat näköalat merelle ja ympäröivään vuoristoon. Talossa on keskuslämmitys ja ilmastoinnit ja merinäköalat kaikissa makuuhuoneissa. Autotalli, jonne myös pääsee suoraan keittiöstä, on iso ja sen yhteydessä on paljon varastotilaa.
Piha-alue on hyvin hoidettu ja viihtyisä. Siinä on mm. lasten leikkipaikka ja jalkapallokenttä. Hieman alempana on kuntosali ja uima-allas.
Tallialue on sekin ensiluokkainen ja sisältää kaikki mahdollisuudet hevosten hyvään hoitoon ja ratsastukseen. Sisätallissa on seitsemän karsinaa, kaksi isoa satulahuonetta, pesuhuone sekä Wc. Karsinat ovat isoja ja valoisia ja tallissa on tehokas ilmastointi. Tallirakennuksen yhteydessä on aivan äskettäin erittäin tyylikkäästi remontoitu erillisasunto, jossa olohuone, keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone. Ratsastuskenttä on Geotekstiili -pohjalla. Se on 62 x 22 m ja on katettu sekä valaistu. Tallin yhteydessä on myös kävelykone ja tarhoja. Tämä kohde on täysin valmis eikä vaadi mitään lisäremonttia. Kohde myydään kalusteineen.
Hinta 2.750.000 €

Lähemmät tiedustelut sähköpostilla hevosfacta@gmail.com

 

Ominaisuudet
  • HEVOSTILA