890€/kuukausi
Asunnon tiedot

890€/kuukausi
Saatavilla alk now
Kuvaus

Asunto 4: uusi, kaunis ja täysin remontoitu yhden makuuhuoneen asunto Fuengirolan keskustassa

House -

Asunto 4 on yksi uusista täysin remontoiduista asunnoistamme Fuengirolassa Los Bolicheksen keskustassa. Tässä asunnossa on yksi makuuhuone, kylpyhuone ja yhdistetty keittiö olohuone. Kaikki on asunnossa uutta ja laadukasta. Asunto on sisustettu modernisti ja siinä on kaikki vuokraukseen tarvittava kuten intergroitu ilmastointi, Wifi, pyykinpesu- ja astianpesukone, mikro ja jopa suomalaisia vieraita varten hankitut pussilakanat ja henkarit. Olohuoneen sohva on vuodesohva. Asunto on 1. kerroksessa, joten siitä on suora yhteys suljetulle piha-alueelle. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Asunto sijaitsee turvallisella ja aidatulla alueella, jossa on iso uima-allas osasto. Lapsille löytyy oma allas. Rantaan on matkaa n. 200 m.

Hinta: 890 €/kk                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                ja se sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous 60 €. Sesonkihinnat ovat hieman kalliimmat.

 

Ominaisuudet
 • House

6 Kommentit

 1. Varpu

  Milloin tämä on vapaa?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Asunto on seuraavan kerran vapaana toukokuussa ja sitten taas syyskuusta alkaen.

   Vastaa
 2. sirpa vihermaa

  olen kiinnostunut. miten aurinko paistaa parvekkeelle? tulemme tänne ensi vuonna 14.1.2023 – 16.4.2023. olemme tällä hetkellä myös täällä. onko mahdollista nähdä asuntoa.
  terv. sirpa vihermaa

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Nämä asunnot ovat 1. kerroksessa, joista suora kulku suljetulle piha-alueelle. Asunnoissa ei siis ole parveketta. Asuntoja on sovittaessa mahdollista tulla katsomaan. T. Anneli

   Vastaa
 3. Johanna

  Hei, meillä olisi tarve asunnolle 30.9.-30.11. Olisiko tämä vapaana?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, asunto on valitettavasti varattu jo koko syksyksi.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *