850€/Week
Asunnon tiedot

850€/Week
Kuvaus

Asunto 1: upea kaksikerroksinen penthouse rantakadulla Fuengirolan keskustassa.

PENTHOUSE -

ASUNTO 1 on upea 2-kerroksinen penthouse rannalla aivan Fuengirolan huvisatamaa vastapäätä. Parempaa sijaintia ei vuokra-asunnolle ole helppoa löytää. Asunnon alakerrassa on kaksi, täysin toisistaan erillään olevaa makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky ja toisessa kolme erillissänkyä. Lisäksi saatavilla on yksi lisäpeti. Kummankin makuuhuoneen yhteydessä on tyylikäs kylpyhuone (hieno näköala). Olohuone, joka on avara ja valoisa on suorassa yhteydessä isoon terassiin, josta hienot näkymät suoraan merelle. Olohuoneen yhteydessä on myös avokeittiö. Asunto on aika äskettäin remontoitu ja se on tyylikkäästi sisustettu. Pinta-ala kokonaisuudessaan yli 100 neliötä. Asunnossa näkyy myös Suomen TV.

Asunnon toisessa kerroksessa on oma pieni uima-allas, aurinkotuolit ja ulkogrilli. Siellä aurinko paistaa läpi koko päivän ja aurinkoa voi ottaa aivan omassa rauhassa. Taloyhtiöllä on lisäksi oma uima-allas. Asunto on erittäin suosittu ja usein varattu pitkälle eteenpäin.

Hinnat: 850€/viikko, 1250€/2 viikkoa, 1990€/kk. Sesonkiaikoina hinnat ovat selvästi kalliimmat. Hinnat sisältävät vuokran lisäksi sähkön, veden, vuodevaatteet, Wifin, loppusiivouksen ja välityspalkkion. Sataman parkkialueelta voi vuokrata autopaikan edulliseen hintaan.

Ominaisuudet
  • PENTHOUSE

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *