560€/Week
Asunnon tiedot

560€/Week
Kuvaus

Asunto 9: kaunis pikkuasunto Fuengirolan keskustassa

KERROSTALO -

ASUNTO 9 sijaitsee sekin aivan Fuengirolan ydinkeskuksessa 4 tähden hotellin tiloissa ja lähellä kaikkia palveluja. Asunto on aivan äskettäin remontoitu tyylikkäästi ja laadukkaasti kauniita värejä käyttäen. Asunto sijaitsee Paseolla Fuengirolan venesatamaa vastapäätä. Siinä on avokeittiö ja olohuone, erillinen makuuhuone, kylpyhuone sekä lasitettu parveke, josta näkymät merelle. Asunnossa on ilmastointi/lämmitys, nettiyhteys, astian- ja pyykinpesukone, hyvin varustettu keittiö ym. Aivan ulko-oven vieressä on ravintoloita ja kauppoja eikä Fuengirolan ydinkeskustaan ole pitkä matka. Asunto sopii hyvin autottomalle lomailijalle, joskin lähellä on edullinen parkkihalli.

Hinta: 560€/viikko ja 1080€/kk. Kesällä hinnat ovat korkeammat.

Hinta sisältää sähkön, veden, vuode- ja liinavaatteet, loppusiivouksen ja välityspalkkion. Wifistä veloitetaan 10€/viikko.

 

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

6 Kommentit

 1. Nilla-Olivia Ihalainen

  Hei!
  Olen tulossa opiskeluystäväni kanssa viimeiseen Turun yliopiston luokanopettajakoulutuksen harjoitteluun. Etsimme asuntoa elokuun lopusta syyskuun loppuun (2021). Pystyykö esimerkiksi tämän asunnon vuokraamaan vain yhdeksi kuukaudeksi tuolla 1080/kk hinnalla?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, ja kiitos asuntokyselystä. Asunto 9 on mahdollista vuokrata vain kuukaudeksi, mutta valitettavasti se on jo varattu 18.10.-21 asti. Voin kysellä maanantaina, onko samassa kohteessa vapaana joku muu vastaava asunto.
   Ystävällisin terveisin Anneli

   Vastaa
 2. Nilla-Olivia Ihalainen

  Hei!
  Kiitos vastauksesta. Jos samasta kohteesta ei löydy muita vuokrattavia asuntoja, olisiko teilla vuokrattavan jokin muu asunto tuolle aikavälille mielellään melko samasta hintaluokasta?

  Ystävällisin terveisin Nilla-Olivia Ihalainen

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Valitettavasti kaikki ”pikkuasuntomme” ovat jo varattuja.

   Vastaa
   • Jenna

    Hei! Onko asunto jo varattu syksyksi? Meillä etsinnässä asunto ajankohdalle syyskuu-joulukuu. Yt. Jenna

    Vastaa
    • Hevosfakta

     Hei, valitettavasti tämä asunto on silloin jo varattu.

     Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *