1,250€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,250€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 9: kiva kahden makuuhuoneen asunto hyvällä sijainnilla aivan rannassa.

KERROSTALO -

Asunto 9 on samassa talossa kuin asunnot 5 ja 6. Se sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja terassi on suoraan merelle. Siinä on kaksi makuu- ja kylpyhuonetta. Asunnon terassi on lasitettu, mutta lasit voidaan siirtää täysin syrjään, jolloin aurinko pääsee sinne paistamaan. Terassi on koko asunnon suuntainen, joten päämakuuhuoneestakin on hienot merinäköalat. Asunto on siisti ja viihtyisä, joskin hieman espanjalaisittain sisustettu. Asunnossa on astian- ja pyykinpesokone. Keittiö on hyvin varustettu. Tähän asuntoon kuuluu myös lukittava varasto/ autohallipaikka.

Asunnon sijainti on erittäin hyvä. Taloyhtiö on siisti, hyvin hoidettu ja allasosasto on viihtyisä. Myös ympäristö on hyvä. Vastapäinen ranta on rauhallinen ja ympärillä on monta erittäin suosittua ravintolaa. Lähellä on ruokakauppa ja aivan asunnon takana bussipysäkki. Talossa on hissi ja lukittava pyörävarasto.

Hinta 1 250 €/kk, mikä sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, wifin, vuode- ja liinavaatteet, autohallipaikan sekä välityspalkkion. Loppusiivouksesta veloitetaan erikseen 70 €.

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

6 Kommentit

 1. Nilla-Olivia Ihalainen

  Hei!
  Olen tulossa opiskeluystäväni kanssa viimeiseen Turun yliopiston luokanopettajakoulutuksen harjoitteluun. Etsimme asuntoa elokuun lopusta syyskuun loppuun (2021). Pystyykö esimerkiksi tämän asunnon vuokraamaan vain yhdeksi kuukaudeksi tuolla 1080/kk hinnalla?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, ja kiitos asuntokyselystä. Asunto 9 on mahdollista vuokrata vain kuukaudeksi, mutta valitettavasti se on jo varattu 18.10.-21 asti. Voin kysellä maanantaina, onko samassa kohteessa vapaana joku muu vastaava asunto.
   Ystävällisin terveisin Anneli

   Vastaa
 2. Nilla-Olivia Ihalainen

  Hei!
  Kiitos vastauksesta. Jos samasta kohteesta ei löydy muita vuokrattavia asuntoja, olisiko teilla vuokrattavan jokin muu asunto tuolle aikavälille mielellään melko samasta hintaluokasta?

  Ystävällisin terveisin Nilla-Olivia Ihalainen

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Valitettavasti kaikki ”pikkuasuntomme” ovat jo varattuja.

   Vastaa
   • Jenna

    Hei! Onko asunto jo varattu syksyksi? Meillä etsinnässä asunto ajankohdalle syyskuu-joulukuu. Yt. Jenna

    Vastaa
    • Hevosfakta

     Hei, valitettavasti tämä asunto on silloin jo varattu.

     Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *