1,050€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,050€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 5: erittäin hyvällä sijainnilla oleva kahden makuuhuoneen asunto

KERROSTALO -

ASUNTO 5 on melko uusi kohde valikoimassamme ja poikkeaa jonkin verran muista asunnoistamme. Sijainti on loistava ja näkymät merelle todella hienot. Asunto sijaitsee 10.kerroksessa erittäin hyvin hoidetussa taloyhtiössä, jossa kiva uima-allasosasto. Aivan kadun toisella puolella on rauhallinen ranta, jossa mm. kuntoiluvälineitä. Ympärillä monta hyvää ravintolaa, laadukas ruokakauppa, paljon rantakauppoja ym. Torreblancan juna-asema sijaitsee aivan talon ”takana” kuten myös bussiliikenne. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta (+varasänky), kaksi kylpyhuonetta, keittiö, olohuone sekä terassi merelle. Siinä on myös lämpöpumppu. Ainoa miinus asunnossa on sen sisustus. Kaikki on siistiä ja ehjää, mutta tyyliltään kovasti espanjalaista eli melko tummaa ja hieman ahdasta. Pienellä ”pintasisustuksella” asunto on kiva vuokrakohde. Samassa taloyhtiössä on myös muita vastaavia asuntoja vuokralla.

Hinta: 1050 €/kk, mikä sisältää sähkön, veden, vuode- ja liinavaatteet, loppusiivouksen, autopaikan sekä välityspalkkion. Viikko hinnat kysyttävä erikseen.

 

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

6 Kommentit

 1. Ilkka Pekka Aho

  onko vapaana 1.1.2022-31.1.2022

  Vastaa
  • Hevosfakta

   On vielä vapaana tammikuun. T. Anneli

   Vastaa
 2. Kristiina Sokka

  Onko 1.11-30.11 vapaana?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Valitettavasti ei.

   Vastaa
 3. Eeva Ssnkilampi

  Onko vapaa loka/marraskuussa?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei ja kiitos asuntokyselystä. Asunto on valitettavasti jo varattu, mutta olemme saamassa samasta talosta vuokraukseen pari vastaavaa asuntoa. Kannattaa seurata sivujamme.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *