1,350€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,350€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 3 on viihtyisä kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen asunto aivan meren rannalla

KERROSTALO -

Asunto 3 on kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen kerrostaloasunto aivan meren rannalla viihtyisällä asuinalueella Benalmadenan Fuengirolan puoleisella alueella. Fuengirolaan on vain muutama kilometri. Olohuone on iso ja valoisa ja siinä on myös takka. Terassilta on hienot merinäkymät. Asunnossa on tehty kolme vuotta sitten kylpyhuoneremontit ja asunnon seinät on silloin myös maalattu. Pieni lisätarveremontti voisi ehkä vielä olla hyväksi.

Asunnossa on lämpöpumput, astian- ja pyykinpesukoneet, langaton internet, ulkogrilli sekä kaikki tarvikkeet lomavuokraukseen. Sijainti on mitä parhain myös silloin, jos käytössä ei ole autoa. Bussipysäkille on vain 50 metriä ja juna-asemalle 400 m. Ravintolat ja kaupat ovat kivenheiton päässä. Talon uima-allasosasto on todella viihtyisä. Parkkipaikkoja on helppo löytää ja ne ovat maksuttomia. Hinnat sisältävät vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Loppusiivous 80 € maksetaan erikseen.

Hinta: 550 €/viikko, 1350 €/kk  (sesonkihinnat korkeammat)

sisältävät vuokran lisäksi veden, sähkön, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Loppusiivous veloitetaan erikseen.

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

5 Kommentit

 1. Sari Haavisto

  Hei, olisiko teillä elo-syyskuussa vapaita vuokra-asuntoja 2 aikuista ja 2 nuorta (12,14v) noin 2 viikoksi Benalmadena /Fuengirola akselilla, uima-altaalla, ja hinta kiinnostaa

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Asuunto 15 on vielä vapaana elo- ja syyskuussa. Elokuussa hinta on + 35%. Syyskuussa jo normaalit hinnat.

   Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei vielä, myös asunto 3 on silloin vapaana. Elokuun hinnat 795€/viikko ja syyskuussa 590€/viikko

   Vastaa
 2. Kari.leinonen

  Moi.mitä vapaana loka-marraskuu.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Loka-marraskuussa on enää vapaana ainoastaan uusi kohteemme eli asunto 1.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *