980€/kuukausi
Asunnon tiedot

980€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 25 on uusi, kaunis ja täysin remontoitu kahden makuuhuoneen asunto Fuengirolan keskustassa.

KERROSTALO -

Asunto 25 (apartment 1) on yksi uusista täysin remontoiduista asunnoistamme Fuengirolassa Los Bolicheksen keskustassa. Asunto on samanlainen kuin asunnot 21, 22  ja 24 ja siinäkin on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetty keittiö olohuone. Kaikki on asunnossa uutta ja viihtyisää. Asunto on sisustettu modernisti ja siinä on kaikki vuokraukseen tarvittava kuten intergroitu ilmastointi, joka on sisäänrakennettu lämmitys/viilennysjärjestelmä. Se tuo asuntoon tasaisen ja säädeltävän lämpötilan. Asunnossa on Wifi, pyykinpesu- ja astianpesukone, mikro ja jopa suomalaisia vieraita varten hankitut pussilakanat ja henkarit. Olohuoneen sohva on vuodesohva. Toisen makuuhuoneen sohvan alaosassa on säilytystilaa mm. vaihtolakanoille. Asunto on 1. kerroksessa, joten siitä on suora yhteys suljetulle piha-alueelle. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Asunto sijaitsee turvallisella ja aidatulla alueella, jossa on iso uima-allas osasto (auki kesäisin). Lapsille löytyy oma allas. Rantaan on matkaa n. 200 m. Kaupat, ravintolat sekä juna- ja bussipysäkit ovat aivan ”ovella”, joten asunto on erinomainen vaihtoehto hänelle, jolla ei ole autoa käytettävissä.

Hinta: 980 €/kk ja se sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous 60 €.

Sesonkihinnat ovat hieman kalliimmat.

 

 

 

Ominaisuudet
 • KERROSTALO

4 Kommentit

 1. Timo Hyvönen

  Mikä asunnon osoite on? Onko asunnossa parveke ja mihin suuntaan? Olemme varaamassa asuntoa sieltä lokakuun puolesta välistä joulukuun loppuun 2022, olisiko tämä asunto silloin vapaana?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Asunnossa ei valitettavasti ole parveketta tai terassia.

   Vastaa
 2. Emma Tapaninen

  Moikka! Olisin kiinnostunut pidempiaikaisesta vuokrauksesta toukokuusta eteenpäin. Onko mahdollista? Olisin töihin tulossa ja kodille tarve

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, tämä asunto on valitettavasti vain lyhytaikaiseen vuokraukseen. T. Anneli

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *