980€/kuukausi
Asunnon tiedot

980€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 24 on uusi, kaunis ja täysin remontoitu kahden makuuhuoneen asunto Fuengirolan keskustassa.

House -

Asunto 24 (apartment 4) on yksi uusista täysin remontoiduista asunnoistamme Fuengirolassa Los Bolicheksen keskustassa. Asunto on samanlainen kuin asunnot 21 ja 22 ja myös siinä on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetty keittiö olohuone. Kaikki on asunnossa uutta ja laadukasta. Asunto on sisustettu modernisti ja siinä on kaikki vuokraukseen tarvittava kuten intergroitu ilmastointi, joka on sisäänrakennettu lämmitys/viilennysjärjestelmä. Se tuo asuntoon tasaisen ja säädeltävän lämpötilan. Asunnossa on Wifi, pyykinpesu- ja astianpesukone, mikro ja jopa suomalaisia vieraita varten hankitut pussilakanat ja henkarit. Olohuoneen sohva on vuodesohva. Toisen makuuhuoneen sohvan alaosassa on säilytystilaa mm. vaihtolakanoille (kuten asunnossa 21 ja 22). Asunto on 1. kerroksessa, joten siitä on suora yhteys suljetulle piha-alueelle. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Asunto sijaitsee turvallisella ja aidatulla alueella, jossa on iso uima-allas osasto. Lapsille löytyy oma allas. Rantaan on matkaa n. 200 m. Kaupat, ravintolat sekä juna- ja bussipysäkit ovat aivan ”ovella”, joten asunto on erinomainen vaihtoehto hänelle, jolla ei ole autoa käytettävissä.

Hinta: 980 €/kk ja se sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous 60 €. Sesonkihinnat hieman kalliimmat.

Ominaisuudet
 • House

4 Kommentit

 1. Mari Mattsson

  Onko tämä asunto, (tai jokin muu 1-2mh), vapaana kuuden viikon ajalle syys/lokuussa 2022?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Valitettavasti kaikki nämä asunnot ovat jo syys- ja lokakuussa varattuja. Asunto 3 on vielä vapaa 1.9.-14.10.

   Vastaa
 2. Seija Kortelainen

  Onko tässä tai jossin muussa 2 mh huoneistossa tilaa 1.11.-31.12 .2023 ?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Marraskuussa -22 on vapaana ainoastaan uusin kohteemme asunto 1, Joulukuussa -22 on vielä vapaana asunnot 4, 25 ja 20.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *