1,250€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,250€/kuukausi
Saatavilla alk now
Kuvaus

Asunto 22 on uusi, kaunis ja täysin remontoitu kahden makuuhuoneen asunto Fuengirolan keskustassa

House -

Asunto 22 (apartment 3) on yksi uusista täysin remontoiduista asunnoistamme Fuengirolassa Los Bolicheksen keskustassa. Asunto on samanlainen kuin asunto 21 ja siinäkin on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetty keittiö olohuone. Kaikki on asunnossa uutta ja laadukasta. Asunto on sisustettu modernisti ja siinä on kaikki vuokraukseen tarvittava kuten intergroitu ilmastointi, joka on sisäänrakennettu lämmitys/viilennysjärjestelmä. Se tuo asuntoon tasaisen ja säädeltävän lämpötilan. Asunnossa on Wifi, pyykinpesu- ja astianpesukone, mikro ja jopa suomalaisia vieraita varten hankitut pussilakanat ja henkarit. Olohuoneen sohva on vuodesohva. Toisen makuuhuoneen sohvan alaosassa on säilytystilaa mm. vaihtolakanoille (kuten on myös asunnossa 21). Asunto on 1. kerroksessa, joten siitä on suora yhteys suljetulle piha-alueelle. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Asunto sijaitsee turvallisella ja aidatulla alueella, jossa on iso uima-allas osasto. Lapsille löytyy oma allas. Rantaan on matkaa n. 200 m. Kaupat, ravintolat sekä juna- ja bussipysäkit ovat aivan ”ovella”, joten asunto on erinomainen vaihtoehto hänelle, jolla ei ole autoa käytettävissä.

Hinta: 1250 €/kk ja se sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous 60 €. Sesonkihinnat ovat hieman kalliimmat.

Ominaisuudet
 • House

8 Kommentit

 1. Ari reinikainen

  Olen kiinnostunut asunnoista 22-24. Ke Kirjoittaja: yhteyden ottoa jos sais kiitos. Myös siis asunto 21. Ajankohta 1.9-31.12

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Vastattu jo sähköpostiin.

   Vastaa
 2. Pirjo Tyni

  Hei, olisin kiinnostunut vuokraamaan asunnon 1.5.-25.6.2022

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, valitettavasti asunto 22 on tuolloin jo varattu.

   Vastaa
 3. Kirsi

  Heippa, siskon perheen kanssa oltais uudestaan tulossa sinne päin. Olisiko vapaana 2mh asunto 1kk. Tammi tai helmikuu 2023

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Asunto 22 on valitettavasti tuolloin jo varattu. Aivan vastaavat asunnot eli asunto 24 ja 25 ovat vielä vapaina. Hinnat vuoden vaihteesta 1.150€/kk.
   T. Anneli

   Vastaa
 4. Heli Vinska

  Onko asunto vapaa 19.9-19.12

  Vastaa
  • Hevosfakta

   On valitettavasti tuona ajanjaksona jo varattu. T. Anneli

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *