1,500€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,500€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 18: erittäin laadukas kaksikerroksinen penthouse Benalmadenassa

PENTHOUSE -

ASUNTO 18 on kaksikerroksinen, neljän makuuhuoneen kattohuoneisto Benalmadenassa erittäin hyvällä sijainnilla n. 600 m juna-asemalta. Asunto on erittäin laadukas ja kauniisti sisustettu. Siinä toimii myös Wifi ja televisiosta näkyy suomikanavat. Yhtiöllä on kiva uima-allasosasto ja asuntoon kuuluu autohallipaikka.

Asunnon alakerrassa on hyvin varustettu ja tyylikäs keittiö, valoisa olohuone, josta pääsee suoraan isolle aurinkoiselle terassille (missä kuuden hengen ruokapöytä), kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Yläkerrassa on päämakuhuone, josta puolestaan pääsee aurinkoterassille, kylpyhuone ja sekä toimisto/ makuuhuone -tila. Näköalat terasseilta ovat hienot sekä merelle että vuoristoon.

Asunnossa on keskusilmastointi/lämmitys, pyykinpesu- ja astianpesukone ym.  paljon säilytystilaa ja kaikki materiaalit ensiluokkaisia.

Asunto on hyvä vaihtoehto esim. perheille, jotka haluavat loma-asunnolta tilaa, toimivuutta, laatua ja tyylikkyyttä. Suosittelemme!

Hinta: 1500€/kk, 690€/viikko, mikä sisältää  vuokran, sähkön, veden, Wifin, vuodevaatteet, autopaikan ja välityspalkkion. Loppusiivous veloitetaan erikseen. Sesonkiaikana (kesä-/elokuu) hinnat ovat kalliimmat.

 

Ominaisuudet
  • PENTHOUSE

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *