Tulossa
Asunnon tiedot

Tulossa
Kuvaus

Asunto 14: erittäin hieno ”linnamainen” finca hyvällä sijainnilla

HUVILA -

ASUNTO 14 on aivan uskomaton, 200 vuotta vanha ”linnamainen” finca, jota on mahdollista vuokrata häitä, sukujuhlia tai mitä tahansa muuta isoa tapahtumaa varten. Talo on 671m2 ja se on täysin remontoitu 2005.  Sitä ympäröi 4,7ha:n suuruinen erittäin rauhallinen ja yksityinen tontti. Paikoitustilaa on runsaasti. Näköalat ympäristöön ovat uskomattoman kauniit. Iso ulkoterassialue on todella vaikuttava patsaineen ja koristeineen. Siinä on grillialue, lämmitetty uima-allas, jacuzzi, baari, miesten ja naisten pukuhuoneet, aurinkotuoleja ja -varjoja ym. Terassille on mahdollista kattaa ruokailutilat jopa yli sadalle ihmiselle.

Itse talossa on 4 valoisaa ja isoa oleskeluhuonetta, joissa mm.TV, takka, pelihuoneessa biljardi- ja pöytätennispöydät, karaoke-välineet, useampi ruokapöytä (tilat 50:lle) ym. Niistä pääsee taloa ympäröiville terasseille. Keittiö on moderni ja hyvin varustettu. Viidessä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja kaikkiaan makuuhuoneita on 7 ja kylpyhuoneita 7. Koko talossa on 20 ilmastointi (viilennys/lämmitys) -yksikköä, lattialämmitys ja Wifi.

Paikka sijaitsee n. 30min Malagasta ja Marbellasta ja n. 20min. Fuengirolasta.

Kysy tarkemmin vapaista ajankohdista sekä hinnoista.

Tila on myös myytävänä.

Ominaisuudet
 • HUVILA

6 Kommentit

 1. Anu Lehtimäki

  Hei
  Paljonko on vuorokauden vuokrahinta? 5. tai 6.3.2022. Tai viikkovuokra tuosta päivästä viikko eteenpäin?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei ja kiitos kyselystä. Hinta määräytyy pitkälti sen perusteella, mitä palveluja vuokraan sisältyy. Minimivuokra-ajaksi on annettu 5 yötä, mutta kaikesta voi toki neuvotella. Päivävuokra on 600-700€. Pyydän omistajalta tarkan hinnan, kun kerrot millaisesta tapahtumasta olisi kyse. Terveisin Anneli

   Vastaa
   • Ahti Laaksonen

    16.10.2024- 20.10.2024 / 70v + 70v tapahtuma n.10-15 henkilöä + juhlaillallinen järjestely 18.10 / hinta-arvio yt. Ahti ja Maikki

    Vastaa
    • Hevosfakta

     Hei,
     Laitoin kyselyn omistajalle ja vastaan niin pian kuin mahdollista
     T. Anneli

     Vastaa
 2. Nadja Svart

  Hei paljon olisi vuokra ajalle 30.06-30.07-2022. onko vapaa? Jos voisi sopia kivan hinnan tuolle ajalle. Asuntoa käytettäisiin ajanviettoon/yhdessäoloon.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei ja kiitos asuntokyselystä. Tämä kohde on valitettavasti lähinnä häiden ja muiden tapahtumien järjestelyyn eli vuokrataan vain viikoittain.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *