2,050€/kuukausi
Asunnon tiedot

2,050€/kuukausi
Kuvaus

Asunto 13 on todella laadukas ja viihtyisä kahden makuuhuoneen asunto, jossa hieno merinäköala ja oma jacuzzi terassilla

RIVITALO -

Asunto 13 (kuten asunto 2) sijaitsee turvallisella ja erittäin kauniilla alueella lähellä rantaa ja vain muutaman kilometrin päässä Miramarin ostoskeskuksesta. Rantaan on vain viiden minuutin kävelymatka. Alueella on erittäin hieno uima-allasosasto. Heti portin ulkopuolelta pääsee kivoille ulkoiluteille ja lähellä on muutama viihtyisä ja laadukas ravintola, joista yhden yhteydessä myös ratsastustalli. Portin ulkopuolelta on myös säännöllinen ja maksuton ”turistijuna”-yhteys rannalle ja alueen muihin kohteisiin.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, avara ja valoisa olohuone, jonka yhteydessä moderni ja toimiva keittiö. Varustetaso keittiössä on hyvä. Tämänkin asunnon erikoisuus on päämakuuhuoneen yhteydessä oleva poreamme, josta näkymät suoraan terassille. Asunnon paras osuus monen mielestä on sen iso, etelä- länsisuunnassa oleva terassi, josta mahtavat merinäköalat ja jonne mahtuu hyvin ruokapöytä ja aurinkotuolit sekä ennen kaikkea oma yksityinen jacuzzi. Terassille pääsee suoraan sekä olohuoneesta että päämakuuhuoneesta. Asunto on laadukkaasti varustettu, siinä on intergroitu ilmastointi (viilennys/lämmitys), hyvin toimiva Wifi, tallelokero sekä autopaikka. Asunto on ollut erittäin suosittu vuokra-asunto. Se sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille.

Hinta 2190 €/kk, 1150 €/2 viikkoa ja 750 €/viikko. Hinta sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavatteet, autopaikan sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous,

 

 

Ominaisuudet
 • RIVITALO

11 Kommentit

 1. Rosa

  Hei,onko mahdollista vuokrata nyt tulevana pe-la tai la-su ?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Asunnon minimivuokrausaika on viikko eli on mahdollista vuokrata 20.8. – 27.8.

   Vastaa
 2. Mikko junttila

  Hei. Onko loka-marraskuussa tämä vapaana.

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Asunto 13 on vielä vapaana 3.-13.10. sekä 11.11. – 30.11. T. Anneli

   Vastaa
 3. Paula

  Onko toi hinta viikon tai kuukauden

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, hinnat näkyvät nettisivuiltamme http://www.hevosfakta.fi ja ne ovat 750€/viikko, 1150€/2v, 1650€/3v ja 2050€/kk.
   T. Anneli

   Vastaa
 4. Juho Tanska

  Moi, onko tämä vapaana koko marraskuun?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei,
   Asunto 23 on valitettavasti varattu jo marraskuuksi.

   Vastaa
   • Aida

    Hei! Onko teillä vapaana 22-4.12024 kahdeksi viikoksi?

    Vastaa
    • Hevosfakta

     Hei, valitettavasti as. 13 on jo varattu 15.4. -24 asti

     Vastaa
 5. Mikko

  Hei. Olemme nyt fugen alueella ja olemme kiinnostuneet tästä kohteesta ensi loka tai marraskuuksi? Miten ko asia etenisi, voisimmeko saada lähemmäs tiedot kohteesta?

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *