690€/Week
Asunnon tiedot

690€/Week
Kuvaus

Asunto 10: tilava penthouse rantakadulla keskustassa

PENTHOUSE -

ASUNTO 10 on täyden kympin vuokrakohde, mutta on valitettavasti nykyisin melko harvoin vuokrattavissa. Omistaja käyttää asuntoja melkoisesti itse. Se on Penthouse rannalla aivan ydinkeskustassa. Tilaa on arviolta hieman yli 100 neliötä ja siinä on aurinkoiset terassit asunnon molemmilla puolilla (makuhuoneista vuorille ja kaupunkiin sekä koko olohuone/keittiön edestä suoraan merelle). Makuhuoneita on kaksi, josta toisessa on kolme sänkyä ja toisessa kaksoissänky.

Myös kylpyhuoneita on kaksi, joista toisessa amme. Avarassa olohuoneessa on ruokapöytä kuudelle sekä erikseen TV -nurkka. Avokeittiö on tyylikäs ja hyvin varustettu. Asunto sopii myös pyörätuolia käyttäville. Siinä on ilmastointi, keskuslämmitys ja Wifi -yhteys. Hintaan sisältyy sähkö, vesi, Wifi, liinavaatteet, loppusiivous ja välityspalkkio. Autotallia asuntoon ei kuulu, joten se sopii parhaiten lomailijoille, jotka eivät tarvitse autoa käyttöönsä. Tosin melko lähellä on edullisesti vuokrattavana autotallipaikkoja.

Hinta: 690€/viikko ja 1690€/kk

 

Ominaisuudet
 • PENTHOUSE

4 Kommentit

 1. Markku juhola

  Miten olisi vapaana talvella, meille tarve noin 3-6 kk

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, ja kiitos asuntokyselystä. Valitettavasti omistaja käyttää tätä kohdetta melko paljon itse, joten näin pitkä varaus ei onnistu.

   Vastaa
 2. Rauli Nurmi

  olisiko vapaa1.11-31.11.2021

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Valitettavasti ei

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *