3,500€
Asunnon tiedot

3,500€
Kuvaus

Vuokralle laadukas hevostila – High Quality Horse finca for rent – Hästgård av hög kvalitet att hyra 

House -

Tämä kohde on osa 13,5 hehtaarin hevostilasta, jossa kolme asuinrakennusta sekä pitomahdollisuudet yli 30 hevoselle. Olosuhteet hevosten pidolle ja valmennukselle ovat ihanteelliset. Tila sijaitsee 5 km päässä kaupungista. Rannikolle on runsaan puolen tunnin ajomatka.

Vuokrasopimukseen kuuluu yli 320 neliön suuruinen huvila, jonka saa helposti jaettua kahdeksi erilliseksi asunnoksi. Rakennus on kaksikerroksinen ja siinä on neljä makuuhuonetta ja niihin liittyvät neljä kylpyhuonetta. Yläkerrassa on iso terassi, josta mahtavat näkymät vuoristoon, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta sekä keittiö, jonka yhteydessä lasitettu ja erittäin viihtyisä ruokahuone. Ruokahuoneesta on suora kulku toimivalle grillialueelle sekä kauniille uima-allas- puutarhaosastolle, jossa myös sauna. Alakerrassa on myös kaksi makuu- ja kylpyhuonetta sekä iso olohuone, jonka yhteydessä avokeittiö.

Huvilan lisäksi sopimukseen kuuluu kuuden hevosen talli, kuusi tarhaa sekä tarvittaessa myös isompi tarha-alue, jossa hevosilla suoja. Käytössä on 35 x 70 m suuri alta kasteltava, huippumoderni kuitukenttä, kävelykone, juoksutusympyrä, hoitopaikka, sairastarha ym.

VUOKRA 3.500 €/kk
Ominaisuudet
  • House

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *