280,000€
Asunnon tiedot

280,000€
Kuvaus

Kaksikerroksinen penthouse, jossa 120 neliön kattoterassi (Ref. no KT020027)

PENTHOUSE -

Tämän, Mijaksessa sijaitsevan kaksikerroksisen kattoterassihuoneiston eli penthousin ehdoton vahvuus on 120 neliön terassi, joka kulkee koko asunnon ympäri. Siellä aurinkoa on saatavilla aamusta iltaan. Terassista on helppo tehdä oma ”kesäparatiisi” ja hankkia sinne esimerkiksi sauna, jacuzzi ja tietysti paljon kasveja ja vaikkapa hedelmäpuita. Terassilta on hyvät näköalat merelle ja myös vuoristoon.

Asunnon sisätilat ovat sataviisi neliötä. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, keittiö, apukeittiö, varastohuone sekä olohuone, josta suora pääsy alakerran terassille. Päämakuuhuone on yläkerrassa ja siitä pääsee suoraan sekä kattoterassille sekä asunnon toiseen kylpyhuoneeseen.  Makuuhuoneita on siis yhteensä kolme. Asunto on hyväkuntoinen, lattiat ovat kauniit (marmoria) ja tila on hyvin suunniteltu. Siinä on integroitu ilmastointisysteemi ja ikkunoissa kaksinkertaiset lasit. Asunto kaipaa kuitenkin uutta värimaailmaa ja kodikkaampaa sisustusta. Edellytykset ovat kuitenkin olemassa todella kivalle asunnolle. Asuntoon kuuluu myös kahden auton autopaikat parkkihallissa ja taloyhteisöllä on kiva uima-allasosasto.

Hinta 280.000 €
Ominaisuudet
 • PENTHOUSE

2 Kommentit

 1. Pekka Niittylä

  Hei Anneli, tapasimme talvella 2021 kun etsimme vuokra-asuntoa. Nyt olemme vuokralla Higueronissa ja etsimme meille sopivaa ostokohdetta. Tämä kiinnostaa. Voitko antaa osoitteen, niin kävisimme ensin läpi ympäristön?

  Vastaa
  • Hevosfakta

   Hei, laitoin tiedot sähköpostiin. T. Anneli

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *