1,360,000€
Asunnon tiedot

1,360,000€
Kuvaus

Iso ratsastuskeskus erinomaisella sijainnilla (Ref.no HT130010)

HEVOSTILA -

Nyt myynnissä mielenkiintoinen ratsastuskeskus erinomaisella sijainnilla. Kohteessa on tallipaikat 39 hevoselle ja voimassa olevat hevosluvat. Se sijaitsee vajaan kymmenen minuutin ajomatkan päässä rannikolta erittäin kauniissa maalaisympäristössä. Lähellä on myös monta laadukasta golfkenttää. Tilan kokonaispinta-ala on 1,5 ha ja rakennuspinta-ala on 1349 m2.

Ratsastuskeskuksen tallipaikat sijaitsevat kahdessa tilavassa tallirakennuksessa, tallipihalla olevassa ulkotallissa sekä pihatoissa, joissa karsinoiden edessä on hevosille oma pieni tarhatila. Talleissa karsinoita on 12 + 14 ja ne ovat suuruudeltaan 3,5 x 3,5 m. Talleissa on myös erinomaiset säilytystilat asiakkaiden tarvikkeille sekä käytössä pesu- ja wc-tilat. Tilalla on 40 x 110 m:n suuruinen kuitupohjainen ratsastuskenttä, kävelykone, juoksutusalue sekä niiden yhteydessä pari tarhaa. Maastolenkkejä on ympärillä runsaasti.

Aivan kentän vieressä on viihtyisä, takallinen kerhohuone, jossa keittiö. Yläkerrassa on melko äskettäin remontoitu kahden makuuhuoneen asunto, jossa iso terassi lounaaseen ja kentän suuntaan. Kerhohuone ja asunto yhdistelemällä saadaan tarvittaessa helposti suuremmat asuintilat. Tontin yläosassa on suuri rehuvarasto, johon voi varastoida kerralla traktorin ym. koneiden lisäksi vaikka koko vuoden heinät. Siellä on myös oma asunto hevosenhoitajalle. Tämä kohde saattaisi hyvin sopia myös useamman hevosammattilaisen yhteiskohteeksi, koska karsinoita ja toimitiloja tilalla on runsaasti.

Hinta: 1.360.000

 

Ominaisuudet
  • HEVOSTILA

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *